Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

LAST MINUTE! 4 dnevni MORSKI ODDIH za do 4 osebe v Apartmajski hiši CRV v Crikvenici v SEZONI

LAST MINUTE! 4 dnevni MORSKI ODDIH za do 4 osebe v Apartmajski hiši CRV v Crikvenici v SEZONI

50%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


strong>Crikvenica ima za obiskovalce bogato ponudbo, prečudovite plaže, izjemno kulinarično ponudbo ter kulturne vsebine. Popolno nastanitev in odlično doživetje pa nudijo apartmani CRV, le 300m odaljeni od morja.Tik ob morju in samo v bližini središča mesta Crikvenice, kjer je veliko priložnosti za nakupe, kofetkanje in zabavo.
Apartmaji CRV so novo opremljeni in se nahajajo v apartmajski hiši CRV nasproti hotel Thalassotherapia, 300m od morja. Apartma vsebuje spalnico, polno opremljeno kuhinjo in dnevno sobo z raztegljivim kaučem. Apartma ima tudi kopalnico in teraso.
 Šepet valov, šumenje drevesnih krošenj in odlična kulinarika … Recept za nepozabne počitnice v Crikvenici!
KvarnerOpatija, Crikvenica, Novi Vinodolski, otoki Cres, Krk in Rab so biseri Kvarnerja. Prednost hotela je vsekakor njegova lokacija, kakor tudi bližina Reki, ki je kulturno in gospodarsko središče regije, povezano z raznimi evropskimi destinacijami. Kvarnersko področje je znano po svoji lepoti in klimi ter nudi številne priložnosti za enodnevne izlete in raziskovanje lepot zanimiv mest in otokov, narodnih parkov in čudovitih plaž.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.