Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

MORSKE POČITNICE za do 8 oseb v Luksuzni Vili Alison**** v Kunju pri Rabcu

MORSKE POČITNICE za do 8 oseb v Luksuzni Vili Alison**** v Kunju pri Rabcu

50%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


strong>RABAC - idilično ribiško mestece leži v majhnem zalivu ob samem vznožju strme vzhodne istrske obale.
Zahvaljujoč se svojemu čistemu morju in lepim peščenim obalam, se je Rabac hitro razvil v turistično mesto z vrsto hotelov in pripadajočimi objekti, kjer boste preživeli miren oddih. Istrsko mesto, kjer ne manjka izvrstne hrane in gostoljubnih domačinov. Privlačnost Rabca je v njegovi razgibani obali in zeleni notranjosti prepredeni z vinskimi potmi.
Vila Alison**** se nahaja cca. 6 km od Labina (5 min vožnje ) od Rabca cca 12km ali 10 min vožnje. Vila vsebuje 3 dvoposteljne sobe in udobno sedežno garnituro tako, da v namestitvi lahko biva 8 odraslih oseb. Namestitev je tudi polno opremljena in pripravljena na vaš oddih. Na voljo Vam je tudi dvd-reviver, pralni stroj, kavni avtomat, mikrovalovna pečica, ležalniki, pokrita terasa, zunanji žar za za piknik. Namestitev ima tudi klimatsko napravo in bazen dolžine 7,5x4 metrov.
Izredno gostoljuben in vedno poln presenečenj tudi za tiste, ki se leta in leta vračajo v njegov objem, z bogato ponudbo za preživljanje pestrih počitnic - vse to je Rabac!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.