Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Majerija: Jesenski slow food v 7-hodih za 2 osebi -30%

Majerija: Jesenski slow food v 7-hodih za 2 osebi -30%

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Gurmanski izlet v čudovito Vipavo: Obiščite vipavsko Majerijo, ki se je po zaslugi ustvarjalnega in modernega kuharja Tomažič Mateja umestila v prostor ene najboljših gostiln v Vipavi. Okusite odličen 7-hodni slow food meni, za 2...



Kaj ponudba vključuje?
Jesenski slow food v 7 hodih za 2 osebi: ~ Jurčkova pena s kruhovim čipsom in solatno terino Nežna krema potrebuje hrustljavo kruhovo oporo in svežino krhkih zelenjav. ~ Skutni žličniki z drobnjakom, na omaki sveže rdeče paprike in citronkinega masla Nežni okusi za prijetne trenutke. ~ Hrustljavo zapečene palačinke, nadevane z bučkami in jurčki Spremljamo jih z omako iz sveže rukole, ki jedi še poveča sočnost in obogati okus. ~ Roza domači rezanci s pesto zeliščno omako in krompir – paradižnikovim konkasejem Domača, sveža pašta, z nežno delikatesno omako. ~ Zeliščni sorbet s kavnim prahom Prijetna osvežitev. ~ Prašičkove cigare s panceto in rdečim radičem, prekriti s tanko rezinico prekajenega špeha in lepo zapečeni Krompirjeva polentica in sotiran divji paradižnik. ~ Vanilijev sladoled, namočen s figami v rumu Hišna delikatesa…Jedi so narejene po odličnih domačih receptih.Idilična pokrajna Slapa pri Vipavi.Zaradi sezonskosti je možna spremememba posameznih hodov.Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do vključno 31.10.2015.Opis ponudbe
Vipavska Majerija se je umestila v prostor ene najboljših gostiln v Vipavi! Romantično okolje s pogledom na Vipavsko dolino ter sijajini in ustvarjalni recepti vabijo, da tudi vi obiščite ta prav poseben košček Slovenije – Slap pri Vipavi. Vipavska dolina vsem entuziastom nudi veliko kulturne dediščine, zanimivih poti in družabnih prireditev. Poleg vsega navedenega pa boste lahko okušali domače dobrote domačije Majerija, kjer zadovoljijo vse, ki iščejo pristno okolje brez nepotrebne vsakodnevne navlake, najboljša vipavska vina in dobro hrano. Prepustite se zanimivim kombinacijam okusov, ki so jih poznali v preteklosti ali so splet sodobnih izkušenj in uporabe svežih, prvovrstnih živil iz domačega okolja.

V restavraciji Majerija uporabljajo sezonske sestavine. Tokrat vam bodo postregli jesenski 7-hodni meni, ki sestoji z: ~ Jurčkova pena s kruhovim čipsom in solatno terino Nežna krema potrebuje hrustljavo kruhovo oporo in svežino krhkih zelenjav..
~ Skutni žličniki z drobnjakom, na omaki sveže rdeče paprike in citronkinega masla Nežni okusi za prijetne trenutke.
~ Hrustljavo zapečene palačinke, nadevane z bučkami in jurčki Spremljamo jih z omako iz sveže rukole, ki jedi še poveča sočnost in obogati okus.
~ Roza domači rezanci s pesto zeliščno omako in krompir – paradižnikovim konkasejem Domača, sveža pašta, z nežno delikatesno omako.
~ Zeliščni sorbet s kavnim prahom Prijetna osvežitev.
~ Prašičkove cigare s panceto in rdečim radičem, prekriti s tanko rezinico prekajenega špeha in lepo zapečeni Krompirjeva polentica in sotiran divji paradižnik.
~ Vanilijev sladoled, namočen s figami v rumu Hišna delikatesa…
Ekipa Mestoidej o ponudniku: “Zagotovo najbolj sezonska, sveža, naravna in dišeča ponudba v Vipavi in na splošno v Sloveniji! Narava te očara in Matej in Nataša črpata prav vse iz nje. Prava izbira za čudovit izlet in kulinarično razvajanje obenem! ”Plačajte le 8 € in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. 7-hodni slow food meni za 2 vas bo stal le 56€, namesto 80€. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto za le 8 €, preostalih 48 € pa plačate direktno pri ponudniku.
NE PREZRI TUDI: Majerija: Gurmanski oddih z namestitvijo v sobi pod zeliščnim vrtom in 7 vrhunskih hodov za 2 -30%
Opombe
Obvezna predhodna rezervacija pri ponudniku na 05 368 50 10 ali 041 405 903 ali info@majerija.si.Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Lokacija ponudnika: Slap 18, 5271 Vipava.Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do vključno 31.10.2015.Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdil o ekskluzivni ceni.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Preostali znesek 48 € plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom.Aktivirano potrdilo najdete v zavihku Moj profil.Potrdilo je nevračljivo.O ponudniku:
Ponudnik: Matej Tomažič s.p. Lokacija ponudnika: Slap 18, 5271 Vipava Kontakt: 05 368 50 10, 041 405 903 ali info@majerija.si



Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.