Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

2x avtomatski čistilec WC školjke BlueTornado (75%)

2x avtomatski čistilec WC školjke BlueTornado (75%)

65%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Avtomatski čistilec WC školjke BlueTornadoNR

Revolucionarni izdelek BlueTornadoNR očisti WC školjko, namesto vas!

Skoraj kot čarovnija! Čisti, dezinficira in osveži vašo WC školjko ob vsakem izplakovanju! Nič več dotikanja umazane WC školjke in menjave umazane obešanke. Revolucionarna novost v Sloveniji!

BlueTornadoNR avtomatski čistilec WC školjke zadostuje za do 2000 izplakovanj!

BlueTornadoNR nadomesti tako WC čistilo, kakor tudi WC dišavo/obešanko (košarico) in dezinfekcijo. Pri vsakem splakovanju čistilo očisti obloge, ki se dnevno nalagajo na stene in pod robovi WC školjke, dezinficira in osveži ter zagotavlja popolno higieno WC školjke. Njegovo edinstveno kontrolirano doziranje preprečuje nastanek vodnega in urinskega kamna ter očisti ostale nečistoče na nedostopnih mestih. Hitro in zanesljivo odstranjuje neprijetne vonjave pri njihovem izvoru. WC školjka je tako vedno čista in bleščeča.

BlueTornadoNR avtomatski čistilec WC školjke opravi delo namesto vas!

PRIHRANITE ČAS IN DENAR: Zaradi koncentrirane formule modre barve se čistilo počasi topi, voda je modre barve in uporabljate ga lahko za do 2000 izplakovanj. Z vsakim izplakovanjem očisti, dezinficira in osveži vašo WC školjko ter preprečuje nastajanje vodnega in urinskega kamna, tako boste vašo WC školjko čistili manj pogosto.

ENOSTAVNA UPORABA: Enostavno ga postavite v WC kotliček, počakajte trenutek, da se čistilo in voda v kotličku dobro premešata in čiščenje se avtomatično začne. Z vsakim izplakovanjem WC školjke vam BlueTornadoNR zagtovi čistočo in svežino vašega stranišča. Zaradi svoje idealne velikosti je primeren skoraj za vse velikosti WC kotljičkov.

ODSTRANI NEPRIJETNE VONJAVE: Čistilo vsebuje koristne bakterije, ki sproščajo encime za razgradnjo organskih snovi, kar pomaga, da neprijetni vonj odstrani pri njegovem izvoru.

DOLGOTRAJNO DELOVANJE DO 2000 IZPLAKOVANJ.

Zakaj se odločiti za čistilo BlueTornadoNR:
  • nič več dotikanja umazane WC školjke in drgnjenja pod robom
  • nič več menjave in dotikanja umazane WC obešenke (košarice)
  • brez truda do čistoče, svežine in popolne higiene tudi na nedostopnih mestih
  • prijazen okolju (celoten izdelek je biološko razgradljiv)
  • prihrani čas in denar (koncentrirana formula, boljša od vseh ostalih sredstev)
  • enostavna uporaba (izdelek le postavite v wc kotliček!)
  • odstrani vse nepirjetne vonjave (vsebuje koristne bakterije, ki sproščajo encime za razgradnjo organskih snovi – neprijetni vonj odstrani pri njegovem izvoru)
  • dolga življenjska doba (do 2000 izplakovanj)

Brez truda do čistoče, svežine in popolne higiene v vašem stranišču!

Priporočamo redno uporabo čistila BlueTornadoNR, saj boste tako poleg zagotavljanja popolne čistoče in dolgotrajne svežine preprečevali tudi nabiranje vodnega kamna. Z vsakim izplakovanjem odstrani vso umazanijo in neprijeten vonj. Čistilo se v vodi topi in ne poškoduje greznice.

OPOZORILO: Čistilo je potrebno postaviti na ravno površino, v nasprotnem primeru lahko pride do razlitja čistila in do nepopolnega delovanja.

Plačajte le 6,99 € namesto 19,90 € za kar 2 revulucionarna izdelka BlueTornadoNR, ki deluje za do 2000 izplakovanj.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.