Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Brazilska viseča mreža Sabrina (51%)

Brazilska viseča mreža Sabrina (51%)

52%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Brazilska viseča mreža Sabrina

Naj postave popoldanski počitek vaš najljubši čas dneva.

Dremež na svežem zraku na domačem dvorišču, v naravi ali na kampiranju. Brazilska viseča mreža SABRINA je primerna za vse, ki so radi na svežem zraku in si želijo sprostitve. Z zibanjem v viseči mreži si ustvarite edinstveno okolje za dremež.

Brazilska viseča mreža SABRINA se v popolnosti prilagaja vaši obliki telesa. Kakovostna izdelava in funkcionalen design vam bosta dala občutek lebdenja. Zaradi tega so brazilske viseče mreže SABRINA popolne za sprostitev po naporni službi ali stresni situaciji. Po dolgem dnevu boste tako lahko spočili vaše telo in našli svoj notranji mir.

Odpočite si od skrbi in zadremajte ob božanju sončnih žarkov in ptičjem petju na kvalitetni viseči mreži, ki vam daje občutek lebdenja.

Mrežo odlikujejo izredna udobnost, zračnost ter živobarvna kombinacija.

Brazilska viseča mreža SABRINA je stkana iz 100% finega bombaža, zaradi česar jo odlikujeta izredna vzdržljivost in udobnost. Posebnost tako narejene mreže je, da tudi ob hladnejših večerih in v prehodnem obdobju daje zadostno toploto, tako da se boste tudi v jeseni ali spomladi lahko sproščali zunaj ob dobri knjigi, ob dobrem filmu ali dobri družbi.


Njen dovršen design omogoča enakomerno porazdelitev teže. Mreža nima nobenih točk pritiska, tako da na njej ne boste čutili potrebe, da bi se obračali sem ter tja. Poleg tega rahlo zibanje mreže pripomore, da lažje zadremate.

Tehnične podrobnosti:
  • skupna dolžina: 300 cm
  • dolžina ležeče površine: cca 210 x 85 cm
  • max. masa uporabnika: 120 kg
  • material: trpežen bombaž

Viseča mreža SABRINA ne sme manjakati prav v nobenem domu. Nad njo bodo navdušeni vsi vaši obiski, vaši otroci in vnuki se od nje ne bodo želeli ločiti, saj je občutek ležanja in zibanja, kot lebdenje na oblaku.

Mreža je praktična, lahka in ne zasede veliko prostora, kar vam omogoča, da jo lahko vzamete s seboj na kampiranje ali potovanje. Tako se boste s počitnic zagotovo vrnili spočiti in polni energije.

Plačajte le 28,90 € namesto 59,00 € za brazilsko visečo mrežo Sabrina in se popolnoma sprostite na domačem dvorišču, v naravi ali na kampiranju.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.

Brisača Malinca
OMEJENA KOLIČINA
Copati Malinca
OMEJENA KOLIČINA
Pink klub članstvo (za eno leto)
-40%
OMEJENA KOLIČINA
Majica Malinca
OMEJENA KOLIČINA
Predpasnik Malinca
OMEJENA KOLIČINA