Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

MORAVSKE TOPLICE: 57% popusta na paket Udoben družinski oddih: 2x nočitev za 2 odrasla in max 2 otroka v apartmaju + 1x popoldansko kopanje v Termah Vivat + namizna izvirska voda ob prihodu + druge ugodnosti; Apartmajska hiša Moravske...

MORAVSKE TOPLICE: 57% popusta na paket Udoben družinski oddih: 2x nočitev za 2 odrasla in max 2 otroka v apartmaju + 1x popoldansko kopanje v Termah Vivat + namizna izvirska voda ob prihodu + druge ugodnosti; Apartmajska hiša Moravske...

58%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


APARTMAJSKA HIŠA MORAVSKE TOPLICE


Apartmajska hiša Moravske Toplice je hiša v kateri boste doživeli prijeten dopust v osrčju Prekmurja. Moravske Toplice je kraj, kjer se kopamo v soncu ter črni, zdravilni in osvežilni termo-mineralni vodi. Doživeli boste dih jemajočo naravo in nepozabne razglede po neskončni ravnini in gričih, ki ravno prav razgibajo prekmursko krajino. Sproščenost, dobro počutje in domačnost vas bodo obdajali na vsakem koraku. Prispeli ste v kraje, kjer ste preprosto doma.

Neizmerno uživanje v vodnem svetu Term 3000 in edinstveno doživetje v Termah Vivat ter izbrana sprostitvena in rekreacijska ponudba lahko zadovoljijo vse generacije in okuse. Udobnost bivanja in izvrstna kulinarika pa vas bosta popolnoma prevzeli.

Apartmajska hiša skriva 6 prostornih apartmajev, ki so raznoliko in vrhunsko opremljeni in 2 prijetna studia v katerih se boste počutili diskretno in udobno. Še posebej je prijazna invalidom (dvigalo v hiši, parkirni prostor).
Hiša je locirana na mirni lokaciji v strogem centru Moravskih Toplic in v neposredni bližini Term 3000 in Term Vivat.

V prostornih in okusno opremljeni apartmajih in sobah boste deležni prav vsega udobja, ki ga na dopustniškem „odklopu“ potrebujete, saj vam bo poleg izbrane opreme in detajlov na voljo dnevni prostor s kuhinjo, v kateri vas čaka popolna oprema (hladilnik, pomivalni stroj, pečica, mikrovalovna pečica) za pripravo vseh dnevnih obrokov. Za udobje je poskrbljeno v sodobno opremljenem spalnem delu s prijetno posteljnino in kopalnico s tuš kabino (pralni stroj, sušilec za lase, brisače, sobna kozmetika, komplet prve pomoči), sprostili pa se boste lahko tudi na terasi s pogledom na prekmursko ravnico. Apartmaji so opremljeni tudi s LCD tv, radijem, domofon.

Čeprav vam je v apartmajskih kuhinjah na voljo vsa oprema za samostojno kuharsko ustvarjanje, pa vas tudi v restavracijah in vinotočih čaka raznovrstna kulinarična ponudba z 10% popusti. oz. možnost a la cart kosila ali večerje v gostišču Villa Šiftar za 8 €/odraslo osebo in 5 €/otroka ( do 7. leta).

Plačajte le 134,00 € namesto 314,00 € in preživite udoben 3 dnevni družinski oddih 2odrasla in max 2 otroka s kopanjem v Moravskih toplicah!



Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.