Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

SLOVENIJA: 55% popusta na vedeževanje, jasnovidnost in svetovanje v trajanju 30 minut, po telefonu ali ob invidualnem srečanju, Ezoterični center Akaša

SLOVENIJA: 55% popusta na vedeževanje, jasnovidnost in svetovanje v trajanju 30 minut, po telefonu ali ob invidualnem srečanju, Ezoterični center Akaša

56%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Ezoterični center Akaša
Vedeževanje preko telefonu ali ob indivualnem srečanju

Vas zanima kako kaže vašem ljubezenskem življenju? Kako je z zdravjem? Ali kako posel in  finance?


Vedeževanje je povezovanje človeka z vesoljem. Vesolje odgovarja na naša vprašanja v obliki simbolov, sličic in znakov, katere vedeževanje razbere in nam poda v obliki jasnega prerokovanja. Vedeževanje izhaja že iz antičnih časov, kadar so grki v preročiščih iskali odgovore na njihova vprašanja. Po temu pa so se razne oblike za vedeževanje razvijale vse do danes.

V življenju se velikokrat znajdemo na razpotju, ko ne vemo katera odločitev je prava, kaj nas čaka v prihodnosti, hkrati pa potrebujemo vpogled v trenutno stanje našega duha. To je trenutek v katerem se lahko obrnete name, saj vam bomo s posebnimi tehnikami vedeževanja in jasnovidnostjo pomagali odkrivati skrivnosti vašega življenja in poiskati odgovore na najpomembnejša vprašanja življenja.

S klicem si boste prihranili čas vseeno pa boste občutili individualni pristop, saj se vam bo popolno posvetila in skupaj bomo raziskali katere odločitve so imele na vaše življenje pozitivne in katere negativne posledice. Lahko pa si zagotovite termin za individualno srečanje.

Poiščite odgovore na svoja vprašanja z vedeževalko Astaro. Njena prednost je iskrenost, jasnovidnost, intuicija in jasnoslišnost, zato mi zaupajte, da vas popeljem do prave resnice.

Brez zadržkov se obrnite na vedeževalko Astaro, saj iskanje pomoči ni znak nemoči, ampak samozavesten korak v smeri izboljšanja vašega življenja.

Plačajte le 20,25 € namesto 45,00 € za 30 minutno vedeževanje po telefonu ali ob indivualnem srečanju in se znebite dvomov glede partnerskega odnosa, ljubezni, zdravja, zaposlitve, šolanja, posla ali financ!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.