Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

CELJE - ARJA VAS: 66% popusta na 30-minutno KRATKO regenerativno nego obraza s kozmetiko BIODROGA; Lepotni salon Kristal

CELJE - ARJA VAS: 66% popusta na 30-minutno KRATKO regenerativno nego obraza s kozmetiko BIODROGA; Lepotni salon Kristal

66%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Lepotni salon Kristal
Regenerativna nega obraza s kozmetiko BIODROGA

VRHUNSKI TRETMA ZA POMLAJEN IN NEGOVAN OBRAZ

V večni borbi za ohranjanje lepote in mladosti smo že silno napredovali. Rešitve za silno moč matere narave, ki med spanjem mečka obraze ob blazino sicer še nismo našli. Zato pa smo ugotovili, da je s pravilno nego obraza mogoče odložiti prihod gub. Ravno slednje je na ponudbenem meniju danes – v lepotnem salonu Kristal so vam pripravili regenerativno obrazno nego s kozmetiko BIODROGA, ki bo vaše obličje pripravila na boj s poletnim soncem!

Koža na obrazu ni le ogledalo naše duše, temveč tudi ogledalo našega zdravja ter hkrati tega, kako se prehranjujemo in kako zdravo živimo. Z ustrezno nego lahko procese staranja upočasnimo, problematiko odpravimo, ter poskrbimo za svež in zdrav videz vaše kože.

30-minutna KRATKA regenerativna nega obraza s kozmetiko BIODROGA, vključuje:
  • površinsko čiščenje s čistilnim gelom in tonikom
  • odstranitev odmrlih celic s pilingom
  • globinsko čiščenje z vapozonom (terapija z paro in ozonom)
  • nanos posebne maske glede na tip kože
  • nanos regenerativne in hranljive kreme (glede na tip kože)

Plačajte le 8,90 € namesto 26,00 € za vrhunski tretma regeneracije obraza s kozmetiko BIODROGA, s katerim bo vaš obraz pomlajen in negovan!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.