Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

AVSTRIJA - LEDENIK HINTERTUX: 66% popusta na 3x nočitev za 2 osebi, samopostrežni zajtrk, popoldanski prigrizek, večerja s 4-hodi in številne druge dobrote; Gutshof Hotelbetrieb****

AVSTRIJA - LEDENIK HINTERTUX: 66% popusta na 3x nočitev za 2 osebi, samopostrežni zajtrk, popoldanski prigrizek, večerja s 4-hodi in številne druge dobrote; Gutshof Hotelbetrieb****

67%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


AVSTRIJA - LEDENIK HINTERTUX

4 letni časi - 365 snežnih dni na ledeniku Hintertux! "The snow must go on" 

Pod restavracijo Tuxer Fernerhaus je 24 ha od skupno 270 ha širokih prog zasneževanih, kar zagotavlja smuko na višini 2100 m vse do maja.


Poleti na najlepšem in največjem celoletnem ledeniškem smučišču obratuje 18 km prog in do 10 žičniških naprav. Najdaljša proga je dolga 2 km in se konča neposredno pred sončno teraso panoramske restavracije Tuxer Fernerhaus (2660 m). Fascinacija ledeniškega sveta: panoramske terase na nadmorski višini 3250 m, vodeni ledeniški izleti, 250 km pohodniških poti, doživetje jame Spannagelhöhle, soteskanje, plezanje ali kolesarjenje...

Ledeniška sila - jesenska idila: 40 od skupno 60 km prog z novim pršičem ter vidljivost do 100 km daleč, to je najlepši čas za pohodništvo in smuko! V zadnjih septembrskih tednih se tudi poletna gorska arena prebudi v novo življenje - čaru posmučarske zabave apres ski tako ne ubežijo ne stari smučarski mački ne žejni razposajenci!

Pozimi na 90-230 kilometrih raznolikih prog – od težkih do lahkih – komajda najdete čas za oddih. Smučanje, karvanje in deskanje vam bodo na širokih progah v prav posebno veselje. Vrhunec doživetij polnega smučarskega dneva nudi "ledeniška runda", najdaljša proga, ki v dolžino meri 12 km in se ponaša z višinsko razliko 1750 m

In spomladi: sončna smuka na 60 km prog in čudovitih pobočjih s srežem...

Gutshof Zillertal Hotel
Ob obisku Mayrhofen se boste v Gutshof Zillertal Hotel počutili kot doma, saj nudi kakovostno namestitev in odlične storitve. Od tod lahko obiskovalci dostopajo do vsega, kar lahko to živahno mesto ponudi. Nahaja se na priročnem mestu, zato je s hotela mogoč dostop do najpopularnejših krajev v mestu.

Izkoristite obilico bogatih storitev in uslug, ki so na voljo v hotelu Mayrhofen. Hotel ponuja v vseh sobah brezplačen Wi-Fi, Wi-Fi na javnih mestih, parkirišče, hotelski/letališki prevoz, družinska soba, da zagotovi udobno in prijetno bivanje gostov.

Deležni boste najboljše sobne strežbe. Nekatere sobe vključujejo dostop do brezžičnega interneta (brezplačen), sobe za nekadilce, gretje, bujenje, sprejemni pult, kar vam bo nedvomno pomagalo napolniti baterije po napornem dnevu. V hotelu so na voljo številne možnosti za rekreacijo, vključno z savna, zunanji bazen, notranji bazen, wellness, masaža. Uživajte v enkratnih in resnično prestižnih storitvah v Gutshof Zillertal Hotel.

Nekaj predlogov v bližnji okolici (ni vključeno v ceno):
  • Swarovski Crystal Worlds (Svet Swarovskega kristala) - klikni TUKAJ.
  • Zillertal Alpine road (4,5 km od Gutshof) - klikni TUKAJ.
  • Jahanje konj na Tirolskem - klikni TUKAJ.
  • Igranje tenisa - klikni TUKAJ.
  • Bungee jumping in Tirolskem - klikni TUKAJ.
  • Windsurf & Kitesurf na Tirolskem (jezero Achensee) - klikni TUKAJ.
  • Igranje golfa - klikni TUKAJ.
  • 365 dni snega - klikni TUKAJ.
  • Kolesarjenje - klikni TUKAJ.
  • Pohodništvo - klikni TUKAJ.
  • Plezanje - klikni TUKAJ.
  • Jadralno padalstvo - klikni TUKAJ.
  • Arena Skyliner (Zip Line) - klikni TUKAJ.
  • Rafting na Tirolskem - klikni TUKAJ.

Plačajte le 499,00 € namesto 1484,00 € in se odpravite na  Ledenik HINTERTUX, kjer se za vsakega najde nekaj in doživite nepozabne počitnice na Tirolskem! Preživite svoj oddih s polno adrenalina ali sproščujoče!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.