Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

HOTEL EXCLUSIVE, Sarajevo, Bosna in Hercegovina - 69 EUR - 2x nočitev za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

HOTEL EXCLUSIVE, Sarajevo, Bosna in Hercegovina - 69 EUR - 2x nočitev za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

92%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Nedavno odprti Hotel Exclusive **** vas bo dočakal na samem vhodu v mesto Sarajevo. Njegova lokacija omogoča, da se po zabavnem in napornem dnevu umaknete v mirnejši del mesta in uživate v vseh ugodnostih, ki vam jih ponuja hotel.

Hotel je popolnoma nov in zdaj že dve leti skrbi za popolno zadovoljstvo svojih gostov s celega sveta, med katerimi so tudi člani športnih klubov in mednarodnih organizacij, katerim je Exclusive**** postal priljubljeno mesto za bivanje.

Hotel razpolaga z 42 sobami funkcionalnega in elegantnega dizajna, opremljene po najvišjih standardih. Glavna kriterija pri opremljanju sob sta bila udobje in prijetno ozračje. Sobe ponujajo odlično udobje, saj so sobe opremljene z internetno povezavo, satelitsko TV, mini barom, moderno kopalnico in mini sefom. Če se v Sarajevo odpravite z avtomobilom, ga boste lahko brez skrbi pustili na pokritem parkirišču hotela.
 

V restavraciji Hotela Exclusive**** vam bo vrhunska ekipa pozorno izbrala in predlagala eno od najboljših specialitet, s katerimi se ponaša njihova kuhinja.

Kakovost na vseh področjih – tako bi najbolje označili usluge tega odličnega hotela v gostoljubnem Sarajevu, prestolnici kulture z edinstveno atmosfero, ki je ujeta med preteklostjo in sedanjostjo, in slavi prihodnost in življenje.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.