Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

LOAMA RESORT MALDIVES, Maamigili, Maldivi - 4.300 EUR - 7x nočitev Beach Villi za 2 osebi, 7x zajtrk za 2 osebi

LOAMA RESORT MALDIVES, Maamigili, Maldivi - 4.300 EUR - 7x nočitev Beach Villi za 2 osebi, 7x zajtrk za 2 osebi

92%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Ekskluzivna ponudbasamo na Megabonu!

Dobrodošli v svetnepozabnega oddiha, ki vam ga nudi luksuzni Loama Resort Maldives 5*,Maamigili! Maamigili, popolna kapljica v oceanu življenja, predstavlja naravnooazo s soncem obsijanih lagun, popolnih panoram, ki se raztezajo na več kot 100hektarjev nedotaknjenega koralnega grebena Raa Atoll, belih peščenih plaž, kjervam senco delajo impozantne palme ... Jasno vam bo, da ste v Raju!

POSEBNA DENARNA PONUDBA:

1.8.2015 do 27.9.2015 = 500 US$
9.10.2015 do 31.10.2015 = 300 US$
V navedenem obdobju prejmete darilno kartico v vrednosti 300 $ ali 500 $ (za rezervacijo 7 nočitev v Beach Villa), ki jih lahko porabite za hrano in pijačo, dodatne stroške in storitve v resortu, ki so odobrene s strani B.L.D. Resorta.

Nedotaknjene naravne lepote vam nudijo edinstveno in čarobnodoživetje, ki se ga redko kdaj in redko kje lahko izkusi – na Maldivih pa je todoživetje zagotovljeno! Mirna in sproščena atmosfera je glavna značilnost Zenizkušnje. Dolge bele plaže so prava lokacija za romantične trenutke v dvoje,kot tudi za raziskovanje morskega življenja Indijskega ocena.

V tem čudovitem obkroženju se nahaja Loama Resort Maldives5*, ki se nahaja na otoku Maamigili, znotraj Raa Atoll. Do resorta vas čaka 45minuta zanimive vožnje s hidroletalom od mesta Male. Resort je kulturnadediščina, ki svojm obiskovalcen nudi resnično doživetje Maldivov, kirazsvetlijo um, dvignejo duh in obnovijo telo ter nudijo ravnotežje med naravo,luksuznimi storitvami in eksotičnim gostoljubjem. Resort se ponaša z dejstvom,da posluje na način, ki čuva in ohranja kulturo in način življenja lokalnihprebivalcev.

Loama Resort razpolaga z 38 beach villami, velikosti 67 m2,ki se nahajajo na popolni lokaciji, med gostimi stebli. Predstavljajte si kakopočivate na terasi ville in uživate v pogledu na bele plaže in turkizno morje.Vaša izkušnja lokalne kulture ne bo popolna brez pokušine lokalne kuhinje inotoških specialitet. Svoje brbočnice lahko razvajate v šestih restavracijah, kiso znane po lokalni, azijski in sodobni evropski kuhinji. Da pa ne bi samopočivali, so tu tudi številne vsebine resorta, kot so zunanji brezkončni bazen,moderni fitness center z joga paviljonom in meditacijskimi tečaji, spa inwellness center ... Ravnotako so vam na voljo številne športne aktivnosti,potapljanje, kanuing, izleti, avanture in raziskovanje otoka ...

Nakup letalskih kart: 
http://flights2.megabon.eu/en-GB/flights/#/result?originplace=ZAG&destinationplace=MLE&outbounddate=...


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.