Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

CERKLJE NA GORENJSKEM: 55% popusta na 1x nočitev z zajtrkom za 2 osebi + 2-urni romantični zakup wellnessa (finska savna + jacuzzi); Vodnikova Domačija

CERKLJE NA GORENJSKEM: 55% popusta na 1x nočitev z zajtrkom za 2 osebi + 2-urni romantični zakup wellnessa (finska savna + jacuzzi); Vodnikova Domačija

56%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


VODNIKOVA DOMAČIJA

Udobje, prijetnost domačega vzdušja, sprostitev v naravnem okolju, kulinarika izvrstnih okusov... Vse našteto se čudovito združi na domačiji Vodnik, kjer vas bodo razvajali v mirnem okolju neokrnjene narave!

Družinsko vodena nastanitev Penzion Vodnik se nahaja le 4 km od ljubljanskega letališča in smučišča Krvavec v prelepi vasi Adergas. Leži v mirnem in idiličnem okolju, kjer si lahko oddahnete od vsakdanjih skrbi in preprosto pozabite na preostali svet. Lokacija je primerna tako za družine, poslovne goste kot tudi posameznike. Ponujajo brezplačen brezžični internet, klimatizirane nastanitvene enote, restavracijo, wellness kotiček in najem koles. V restavraciji in gostilni strežejo domače lokalne specialitete in mednarodne jedi. V wellness kotičku se lahko sprostite v savni in masažni kadi. Vse sobe vključujejo TV, minibar, prho, sušilec za lase, LED TV in minibar, nekatere pa so tudi klimatizirane.

V neposredni bližini so peš poti (Štefana gora), ki vodijo ob gozdu, ribištvo, lovstvo, gobarjenje, kolesarjenje in jahanje, tiste željne užitkov na smučarskih strminah pa bo gotovo navdušilo smučanje na Krvavcu. Za tiste željne dodatne rekreacije, bo vzpon na Štefanjo Goro prava mala športna poslastica, če pa želite okoliške kraje še bolje spoznati, vam je na voljo tudi izposoja koles.

Možne dejavnosti: ribolov, smučanje, pohodništvo, kolesarjenje, jahanje, savna, masažna kad, vroči vrelci, izposoja koles, otroško igrišče.

Plačajte le 49,00 € namesto 110,00 € za oddih z romantičnim zakupom wellnessa in si privoščite sporstitev v naravnem okolju in domačem vzdušju!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.