Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Parni čistilec Onix Smart Choice Steam Mop - 1300W

Parni čistilec Onix Smart Choice Steam Mop - 1300W

50%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


p>Vsi vemo, da so metle za čiščenje notranjega dela stanovanja davna preteklost! Da bo vaš dom čist kot solza in da bo čiščenje enostavnješe ter bolj temeljito, so za vas izumili parni čistilnik Onix Smart Choice Steam Mop, s pomočjo katerega boste poskrbeli za čist dom, v katerem boste z veseljem bivali.
Pozabite na “vedro in cunjo” in si zagotovite popolno higieno s parnim čistilnikom, kateri vas s prijaznim načinom čiščenja brez kemikalij in enostavno uporabo, zagotovo ne bo razočaral.
Čistoča v domu je ključnega pomena za dobro počutje in odlično ohranitev izgleda doma. S parnim čistilnikom ne bodo čista le tla, temveč tudi zavese, preproge, sedežne garniture, omare, okna, postelje, ploščice, fuge in ostale površine, kjer sta umazanija in prah redna obiskovalca. Razlog za uspeh parnega čistilca je, da je parna metla namenjena za čiščenje in razkuževanje katerekoli vrste tal: keramika, kamen, marmor, les in parket brez dodatnega stroška za detergente, zato je okolju prijazen in ne povzroča onesnaženja.
Moč parnega čistilca je 1300 W, to vam zagotavlja, da bo čiščenje kakovostno in temeljito, prah, umazanija ter madeži pa zagotovo odstranjeni. Z njim boste razkužili prostore z vročo paro, katera temeljito, učinkovito in enostavno odstrani vso umazanijo, mikroorganizme, ki se nahajajo v domu in poskrbi za čistočo in sijaj vašega doma.
Parni čistilec je enostaven za uporabo, vanj le nalijete vodo, ga vključite in enostavno počistite izbrane površine. Z njim boste enostavno, praktično in hitro očistili dom, brez škodljivih čistil in zdravju ter naravi prijazno. Z njim boste lahko očistili vse površine, osvežili zavese, posteljnino, se rešili dlak hišnih ljubljenčkov in temeljito očistili prostore v vašem domu.
S parnim čistilom pa lahko čistite tudi zahtevnješe površine in pa tudi oblačila, saj para odstranjuje madeže in jih obenem deodorizira.
Poskrbite za čist dom, brezhibno higieno in za svoje zdravje z revolucionarnim parnim čistilcem, s katerim bo čiščenje postalo prijetnejše opravilo! 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.

CANON PIXMA G3420
-15%
OMEJENA KOLIČINA

CANON PIXMA G3420

189,99€ 159,99€ Odpri