Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Omega 3 tablete - 250 kapsul (48%)

Omega 3 tablete - 250 kapsul (48%)

48%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Omega 3 tablete - 250 kapsul


Omega-3 maščobne kisline (okrajšano ω-3 ali n-3) so esencialne, nepogrešljive maščobne kisline. Sami jih v telesu ne moremo ustvariti, zato jih moramo dobiti s hrano, podobno kot vitamine. Znanstveniki so v desetletjih intenzivnega proučevanja omega-3 maščob opravili mnogo kliničnih študij, ki dokazujejo, da so omega 3 maščobe bistvene za življenje, koristne za zdravje, da nas varujejo pred boleznimi in celo pomagajo pri zdravljenju.

Med njimi so za zdravje še posebej pomembne dolgoverižne večkrat nenasičene maščobne kisline, kamor spadata eikozapentaenojska kislina (EPK) in dokozaheksaenojska kislina (DHK). Naše telo ju sicer lahko samo ustvari iz α-linolenske kisline, vendar zelo počasi in neučinkovito. Zato je zelo pomembno njuno zadostno uživanje s prehrano.

Omenjene kisline so sestavni del bioloških ovojnic (membran) in vplivajo na njihovo delovanje. So predstopnja visoko reaktivnih snovi, imenovanih eikozanoidi, ki imajo pomembno bioregulacijsko vlogo in vplivajo na delovanje vseh celic in tkiv. Pomembne so v vseh življenjskih obdobjih, še posebno v zgodnjem razvoju, saj so membransko bogata tkiva tudi možgani in očesna mrežnica. Med zadnjo tretjino nosečnosti in v prvih mesecih življenja se v njih kopičijo velike količine EPK in DHK, ki sta pomembni za razvoj ostrine vida, za rast in psihomotorični razvoj dojenčka. Zato je njihova oskrba še posebej pomembna v času nosečnosti, dojenja ter v prvih mesecih življenja. Dojenček jih zaužije z materinim mlekom.

Plačajte le 17,00 € namesto 32,57 € za Omega 3 tablete in okrepite vaše telo, da bo bolj zdravo.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.