Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

RAFTING PO NAJLEPŠI EVROPSKI REKI TARI + 2 NOČITVI/ OSEBO: 57% popust za adrenalinsko dogodivščino v 2. največjem kanjonu na svetu 2x nočitev in rafting za 1 osebo v organizaciji Camp-a Ivona. Akcija 18€( vrednost 42€)

RAFTING PO NAJLEPŠI EVROPSKI REKI TARI + 2 NOČITVI/ OSEBO: 57% popust za adrenalinsko dogodivščino v 2. največjem kanjonu na svetu 2x nočitev in rafting za 1 osebo v organizaciji Camp-a Ivona. Akcija 18€( vrednost 42€)

58%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


PONUDBA ZAJEMA!

  • 2 NOČITVI/osebo + RAFTING na reki TARI na predelu Brštonovica, ki je najatraktivnejši del reke Tare - dolžina etape je 21 km
  • prenočišče je organizirano v Kampu Ivona v 2-3-4-5-6 posteljnih bungalovih;
  • ponudbo je možno izkoristiti vse dni v tednu;
  • Kanjon reke Tare je vpisan v svetovni seznam naravne dediščne in je drugi največji, takoj za ameriškim Coloradom. Reka tara je dolga 142 km, kanjon pa 82km, ima preko 50 brzic in je povprečno globok 1000m.
  • KUPON JE VELJAVEN KAR DO 1.10.2015!!!
  • POVEZANA PONUDBA -> JEEP FOTO SAFARI PO NACIONALNEM PARKU SUTJESKA+ 2 NOČITVI V CAMP IVONA

Nekatere stvari v življenju potrjujejo, da je potrebno včasih »pokukati v sosedovo dvorišče«. Ali ste vedeli, da se v bližini Foče nahaja največji kanjon v Evropi, ki mu lahko konkurira le ameriški Grand Canyon? Taro lahko v številkah opišemo tudi kot 150 km dolgo gorsko reko, a prav nobena številka ne more opisati idilične in neokrnjene narave, impresivnih slapov, adrenalina in pustolovščine, ki jo boste doživeli med 21-kilometrskim spustom po tej lepotici.

Ta neverjetna ponudba vključuje nepozabno adrenalinsko dogodivščino, v katero sta vključeni kar dve nočitvi in 21-kilometrski spust po reki. Sredi neokrnjene narave se boste lahko po prav neverjetno ugodnih cenah predajali tudi kulinaričnim užitkom. Vsa hrana se pripravlja na licu mesta, večinoma v krušni peči; kuharski mojstri pripravljajo znamenite, najboljše pite izpod peke, jagnjetino, teletino, razne enolončnice, postrvi in še marsikaj drugega.

Vabimo vas na avanturo, ki jo je z besedami praktično nemogoče opisati.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.