Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

HRVAŠKA - OTOK PAŠMAN: 35% popusta na 7x nočitev za do 4 osebe v apartmaju s pogledom na morje + najem kajaka ali deske za jadranje; Apartmaji Višnjić - TERMIN OD 29.08 DO 20.10.2015

HRVAŠKA - OTOK PAŠMAN: 35% popusta na 7x nočitev za do 4 osebe v apartmaju s pogledom na morje + najem kajaka ali deske za jadranje; Apartmaji Višnjić - TERMIN OD 29.08 DO 20.10.2015

35%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


HRVAŠKA - OTOK PAŠMAN
Apartmaji Višnjić


Najbolj čisto morje, ugodna mediteranska klima, tisoč možnosti za zabavo in aktivne počitnice... Preprosto Pašman ponuja vse kar potrebujete, da se bodo vaše sanjske počitnice spremenile v realnost.

8 dni za do 4 osebe v simpatičnem apartmaju, bližina morja, vse to in še več na otoku Pašmanu! Apartmaji so polno opremljeni ter imajo teraso s pogledom na morje, ki je od apartmajev oddaljen le 100m.

PAŠMAN
Nahaja se v zadrskem področju, med mestoma Zadar in Biograd. Mediteranska klima je razvila bogat svet flore in favne, mnoge vrste zdravilnih in aromatičnih rastlin, morje pa skriva in varuje tudi veliko vrst školjk in rib hrvaškega Jadrana. Morje je čisto, plaže so peščene in kamnite z nešteto majhnih zalivov. Ob Pašmanu se morski tokovi menjajo vsakih 6 ur, zaradi česar je tukajšnje morje med najbolj čistimi v Jadranu.

Po otoku je več zahtevnih gričevnatih kolesarskih stez. Priporočajo izlet, peš ali s kolesom na grič Veliki Bokolj, od kjer se razkriva prekrasen pogled na Kornate, sosednje otoke, pašmanski kanal, Biograd in ob lepem vremenu celotni srednji del Jadrana. Zelo se priporoča ogled frančiškanskega samostana sv. Dujma v naselju Kraj in benediktinskega samostana sv. Kuzme in Damjana na griču Ćokovac nad mestom Tkon.

Iz Pašmana se lahko s čolnom zapelje na krajše izlete bližnjih mest Zadra in Biograda, kakor tudi po kopnem do sosednih mest na otoku Pašmanu in Ugljanu, da bi spoznali njihove zanimivosti in vsakodnevne navade.

Plačajte le 280,00 € namesto 430,00 € za počitnice na Otoku Pašman, kjer je najbolj čisto morje, ugodna mediteranska klima, tisoč možnosti za zabavo in aktivne počitnice!!!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.