Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

BREŽICE: 60% popusta na 10x anticelulitni tretma: piling do pasu + glinena obloga + nanos krem za odvajanje vode, oblikovanje, glajenje in učvrščevanje kože; Salon za nego telesa Princesa

BREŽICE: 60% popusta na 10x anticelulitni tretma: piling do pasu + glinena obloga + nanos krem za odvajanje vode, oblikovanje, glajenje in učvrščevanje kože; Salon za nego telesa Princesa

60%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Salon za nego telesa Princesa

Anticelulitni tretma: piling do pasu + glinena obloga + nanos krem za odvajanje vode, oblikovanje, glajenje in učvrščevanje kože


Anticelulitni tretma je sestavljen iz 4 korakov, ki se periodično ponavljajo. Štirje tretmaji morajo biti zaporedni in ne v času menstruacije, nosečnosti ali v primeru poškodovane kože.

Vsaka terapija se začne s pilingom do pasu (ki nežno odstrani odmrle celice in stimulira proizvodnjo novih kožnih celic, kolagena in elastina ter povrne napetost kože), nato sledi glinena obloga, ki sprosti napetost in oblikuje postavo ter premaguje celulit. Njena termična moč in velika količina mineralov kožo razstrupljajo, vlažijo in ji vračajo mehkobo, ki se odlušči s kože in jo s tem globinsko očisti, nato je na vrsti nanos kreme:
  1. Faza: ODVAJANJE VODE: nanos kreme z drenažnim učinkom.
  2. Faza: OBLIKOVANJE (TOPLOTA): nanos kreme s toplotnim učinkom in obvezen 30 min počitek z dvignjenimi nogami.
  3. Faza: GLAJENJE: nanos kreme namenjene masaži, ki zmanjšuje videz pomarančne kože in spodbuja izločanje zastalih tekočin z nežno masažo.
  4. Faza: UČVRŠČEVANJE (HLAJENJE): nanos kreme s hladilnim učinkom in mokrimi oblogami in počitek.

Peeling do pasu, glinena obloga in nanos anticelulitne kreme bodo poskrbeli, da bo vaša koža zopet pridobila na prožnosti! Za boljše rezulate je priporočljivih več tretmajev, ki odpravljajo celulit, izboljšujejo videz kože, manjšajo obseg, hkrati pa telo očistijo nakopičenih strupov! Vabljeni v Salon Princesa!

Plačajte le 120,00 € namesto 300,00 € za 10x anticelulitni tretma in poskrbite za lepo negovano in čvrsto kožo, brez celulita!



Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.