Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

VELENJE: 55% popusta na 60 minutno antistresno masažo: 30 minut masaže hrbta in 30 minut masaže lasišča in obraza; Salon Orhideja

VELENJE: 55% popusta na 60 minutno antistresno masažo: 30 minut masaže hrbta in 30 minut masaže lasišča in obraza; Salon Orhideja

56%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Salon Orhideja
Antistresna masaža, ki zajema masažo hrbta, lasišča in obraza


Antistresna masaža je usmerjena na strukture ali del telesa, kjer so prisotne kronične bolečine, napetost ali druge funkcijske motnje. Ugodno vpliva na kožo, mišice, prekrvavitev in presnovo. Priporočamo jo po napornih fizičnih in psihičnih dejavnostih.

Antistresna masaža zmanjšuje stres in odpravlja bolečine v ledvenem, prsnem in vratnem delu hrbtenice. Predvsem občutno izboljša stanje pri bolečinah v hrbtenici (hernija, lumbago, išjas...).

Pri masaži se uporabljajo olja, ki še dodatno pripomorejo k sprostivi mišic in hkrati sprostilno delujejo na stanje duha. Pri masaži poudarek naredijo na najbolj napetih delih hrbta (križni del, ramenski obroč in vrat).

Za dodatno dobro počutje bodo poskrebeli z masažo lasišča in obraza. Med pokazatelji našega stresnega načina življenja sta tudi lasišče in lasje. To ni prav nič presenetljivega, saj je na samem lasišču veliko število živčnih končičev. Zato je priporočljivo, da se občasno odločite tudi za masažo lasišča, katera deluje protistresno, poleg tega pa je uspešna v boju s prhljajem in preprečuje izpadanje las. Sama masaža lasišča izboljšuje krvni obtok lasišča in s tem ugodno vpliva tudi na reševanje težav s kroničnimi glavoboli. S samo masažo obraza pa izmed ostalega, omehčajo podkožne celične tvorbe, občutno pa se lahko tudi morebitne nastale zatrdline v koži ali kakšne brazgotine. Obrazu se povrne sijaj, koža je bolj napeta in zdrava.

Za sproščanje mišic uporabljajo aroma olja (Evkalipt, brin, sivka, limona, poprova meta, rožmarin).

Antistresno masažo priporočamo, ker:

  • odpravlja stres in napetost mišic,
  • mišicam povrne moč,
  • zmanjšuje glavobole, vrtoglavice, bolečine v hrbtu, bolečine v križi in sklepih,
  • sprošča in pomirja.

Plačajte le 16,99 € namesto 38,00 € za antistresno masažoin povrnite telesu življenjsko energijo.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.