Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

POSESTVO PODLIPJE, Moravske Toplice, Slovenija - 1.320 EUR - 7x nočitev v brunarici za do 8 oseb, Namizno vino v brunarici ob prihodu

POSESTVO PODLIPJE, Moravske Toplice, Slovenija - 1.320 EUR - 7x nočitev v brunarici za do 8 oseb, Namizno vino v brunarici ob prihodu

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


https://youtu.be/j9OJ9kFvJ80

Predstavljatesi, da se zbudite v mehki postelji spalnice, ki diši po lesu, stopite na balkonin poslušate jutranji koncert žvrgolenja ptičkov, šelestenje dreves, šumenjeslapa bližnjega potoka, opazujete jutranje sončne žarke, ki se prebijajo skozikrošnje dreves in tako začnete dan, ki je kot praznik, saj vas obdaja samogozd, svež zrak in pristna narava, divje race v ribniku ter igrive veverice vleskovih grmih. 


Brunarica,v velikosti cca 200 m2,  s štirimiprostornimi spalnicami z možnostjo dodatnih otroških ležišč, dvema kopalnicama,dnevnim prostorom, finsko savno, opremljena s kuhinjo za samostojno pripravohrane in prostorno jedilnico ter zunanjim jacuzzijem (jacuzzi v poletnihmesecih) je kot nalašč za prijeten oddih z družino ali prijatelji. Velika terasa vam omogoča prijetna jutra ob kavi in zajtrku terprostor za večerna druženja. Ob hladnih dneh in nočeh vam pričarata prijetnotoploto in vzdušje odprti kamin in lončena peč. Brunarica ima Siol TV, telefon,brezžični internet ter varovanje z alarmno napravo in videonadzorom.
Za vašo dodatno aktivnost poskrbi zelo zanimiva okolica.

Vneposredni bližini si lahko ogledate svetovno znano Plečnikovo cerkev, se pobližnjem hribu sprehodite do pridnih bogojinskih vinogradnikov in njihovihvinskih kleti, se okopate v 3 km oddaljenih Moravskih Toplicah, s kolesomraziskujete čarobne gozdne poti do Bukovniškega jezera, obiščete v Dobrovnikučudovite orhideje, ki zmeraj očarajo ženske ali pa se potepate po hribovitemGoričkem.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.