Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

HOTEL JAVOR, Kušići, Srbija - 130 EUR - 4x nočitev v družinski sobi s polpenzionom za 2 osebi, Igralnica za otroke

HOTEL JAVOR, Kušići, Srbija - 130 EUR - 4x nočitev v družinski sobi s polpenzionom za 2 osebi, Igralnica za otroke

87%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Doživite popolne družinske počitnice na prelepi planini! Paket, ki vključuje 4 nočitve s polpenzionom za 2 osebi vam bo za vedno ostal v lepem spominu! Planina Javor je ena od najbolj zdravilnih v Srbiji. Najvišji Vasilin vrh meri 1520 m nadmorske višine. Znan je po tem, da zdravi različne bolezni in izboljšuje imunski sistem. Ivanjička pokrajina, kateri pripada tudi ta planina pa je zanimiv tudi zaradi naravnih danosti.

Hotel Javor se nahaja na obrobju istoimenske planine na 1000 m nadmorske višine. Mala planinska vas Kušići, kjer se nahaja hotel Javor, je od najbližjega administrativnega centra Ivanjice oddaljena 25 km, od Beograda pa 240 km. Objekt je bil leta 2011 obnovljen. Sprejme lahko do 105 oseb. Poleg 36 namestitvenih enot se v sklopu hotela nahaja tudi restavracija Major, igralnica Kacun, telovadnica, rekreacijska dvorana in kongresni center. V neposredni bližini sta tudi dva terena, ki sta namenjena rokometu, nogometu, košarki, odbojki. Nedaleč od hotela je tudi smučarska proga (400 m) z vlečnico.

V Ivanjički občini organizirajo kar nekaj tradicionalnih prireditev z namenom ohranitve običajev in kulture tega kraja. Tako se lahko vsak obiskovalec ne samo izobrazi, ampak tudi zabavlja z Zborom dvojničarjev (Sabor dvojničara) in starih inštrumentov Srbije v Kišićih, koloniji mladih slikarjev, Zboru flavtistov (Sabor frulaša)…

Gostom so na voljo različne poti zdravja (40 km urejenih poti) skozi nedotaknjeno naravo (z obilico redkih zdravilnih rastlin, divjih jagod in borovnic), bogato s čistim, svežim zrakom in prelepim pejsažem.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.