Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Silikonski erekcijski obroček za penis (50%)

Silikonski erekcijski obroček za penis (50%)

50%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Silikonski erekcijski obroček za penis

Silikonski erekcijski obroček naredi penis bolj čvrst in trden za dalj časa, deluje takorekoč po načelu hidravlike, z njegovo pomočjo zadržite ali okrepite orgazem, saj začasno zmanjša pretok skozi vene na zunanji strani nabreklega penisa in s tem omogoči daljšo in tršo erekcijo.

Erekcijski silikonski obroček je narejen iz izredno raztegljivega odpornega silikona. Z lahkoto se raztegne in nastavi na koren penisa, mehki izrastki na zunanjem delu obročka pa ob spolnem odnosu stimulirajo ženski klitoris. Bodite samozavestni, znebite se stresa in skupaj s partnerico brezskrbno uživajte v spolnem življenju.

Specifikacije:
  • je iz super raztegljivega medicinskega silikona z mehkimi izrastki na zunanjem delu obročka
  • ne povzroča alergij, koži prijazen in varen za uporabo
  • živahnih barv in modelov, ob naročilo prejmete naključno barvo in model

Način uporabe:
Silikonski erekcijski obroček lahko uporabljate med draženjem z rokami ali med spolnim odnosom. Obroček nataknete na koren penisa, obenem lahko zajamete tudi mošnjo; sami boste ugotovili, kateri pristop vas bolj nadraži. Če ugotovite, da vam erekcijski obroček otežuje ejakulacijo, ga pred orgazmom snemite. Na penisu ga ne imejte neprekinjeno več kot 20 minut, če začutite kakršnokoli ščemenje, ga snemite. Obroček počasi in z občutkom odstranite s penisa. Moda in penis lahko zaradi obročka postanejo temnejše barve, ker se v njih nabere več krvi. Hranite pred dosegom otrok.

Pred prvo uporabo ga očistite z medicinskim alkoholom, kasneje pa ga preprosto čistite z vodo in milom. Svetujemo istočasno uporabo majhne količine lubrikanta, saj ga boste tako lažje sneli. Silikonski erekcijski obroček lahko uporabljate s kondomom ali brez, pri istočasni uporabi najprej nataknete kondom in nato erekcijski obroček čez kondom. Zaradi higienskih razlogov ga ne delite z drugimi, uporabljajte ga le vi z vašo partnerko.

Pomembna je izbira pravilne velikosti; prevelik erekcijski obroček nima učinka, premajhen pa lahko penis preveč stiska.

Plačajte le 4,90 € namesto 9,80 € za erekcijski izredno raztegljivi silikonski obroček, ki se prilagaja vsem velikostim in vam bo pričaral nepopisne užitke.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.