Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Ledena kocka PARTY GLOW - 1 kos (59%)

Ledena kocka PARTY GLOW - 1 kos (59%)

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Party Glow ledene kocke


Zabava se je pravkar začela. Naše sijajne kocke so edinstvena novost kot dodatek k vaši nepozabni zabavi . Glow ledene kocke so odličen promocijski izdelek za vsak bar ali restavracijo. Glow ledene kocke so za enkratno uporabo in so super svetla in zabavna. V odličnost za vaše promocije, sejme, zabave, prireditve, itd.

Kocke imajo gumb za vklop s fiksno svetlobo ali način delovanja bliskavice. Party Glow Ice Kocke so nove ledene kocke, ki jih lahko uporabite v steklenem vedra za hlajenje pijač ali kateri koli drug predmet, ki ga želite poudariti. Party Glow Ice Kocke so primerne le za eno uporabo (svetijo cca. 8 ur), imajo gumb na na spodnji strain, da jih lahko aktivirate, bodisi stalno ali utripajočo svetlobo in niso za uživanje. Te ledene kocke so super za oglaševanje, za prireditve na sejmih, zabave in druge dogodke, ki ne bodo pustiel vaših obiskovalcev ravnodušnih.


Na voljo so v beli ali svetlo modri barvi, čisto naključno odvisno od zalog , ki je na voljo. Ob nakupu 24 kosov vam podarimo poštnino.

Plačajte le 2,20 € namesto 5,31 € za Party Glow ledene kocke in poživite zabavo!




Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.

2470-56 PALIČNI MEŠALNIK MATTE BLACK...
-13%
OMEJENA KOLIČINA
Stojalo za serviete SWIVEL
OMEJENA KOLIČINA
26051-70 GRELNIK VODE HONEY COMB...
-13%
OMEJENA KOLIČINA
Odcejevalnik zložljiv UDRY krem
OMEJENA KOLIČINA