Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

3 dnevni oddih za 4 osebe v Apartmajih Nada*** pri Omišu v SEPTEMBRU

3 dnevni oddih za 4 osebe v Apartmajih Nada*** pri Omišu v SEPTEMBRU

50%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


strong>Čudovito majhno mestece v srcu Dalmacije v bližina Splita vabi v svoj objem čistega morja in obljublja sanjske poletne počitnice!
Ponudba zajema 3 dni/ 2x nočitev za 4 osebe v Apartmajih Nada***, vključeno takso, brezplačni internet in brezplačno parkirišče.
Apartmaji Nada se nahajajo na mirnem okolju in so polno opremljeni in pripravljeni na vaše dopustovanje. Apartmaji vsebujejo kuhinjo, kopalnico ter 2 spalnici in so klimatizirani. Apartmaji so od plaže oddaljeni 200m in z balkona se odpre čudoviti pogled na morje.OMIŠ
Omiš leži v srcu Dalmacije na levi obali ob izlivu reke Cetine v morje, 21 km jugovzhodno od Splita, pod mogočnimi apnenčnimi stenami Omaške Dinare. Lepa naravna kombinacija visokih sten ob turkiznem morju ustvarja idilično sliko.
Stari in novi del naselja sta ločena. Stari del mesta pod golimi strmimi stenami je mesto ozkih ulic z majhnimi trgi. Zahodno je okoli 1 km dolga peščena plaža in pred njo široka plitvina z nanosi reke Cetine. Globina morja ob kolenastem pomolu dolgem 50 m je do 3 m.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.