Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

HOTEL LIVADA PRESTIGE, Moravske Toplice, Slovenija - 245 EUR - 2x nočitev z zajtrkom v sobi s francoskim ležiščem za 2 osebi, Neomejeno kopanje v bazenskem kompleksu Terme 3000

HOTEL LIVADA PRESTIGE, Moravske Toplice, Slovenija - 245 EUR - 2x nočitev z zajtrkom v sobi s francoskim ležiščem za 2 osebi, Neomejeno kopanje v bazenskem kompleksu Terme 3000

92%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Vrhunski spa hotel Livada Prestige se nahaja v Moravskih Toplicah, med prekmurskimi ravnicami, ki nudijo mir, kakršnega urbana središča že dolgo ne poznajo več. Za popolno doživetje sprostitve si tako gostje kot obiskovalci lahko privoščijo užitke v termalnih bazenih, v savna centru in fitnesu, masažah in ostalih wellness storitvah! 

Prvovrstno namestitev so v pet zvezdičnem hotelu Livada Prestige oplemenitili z najkakovostnejšimi storitvami. Ob zadovoljnih gostih to zgovorno potrjujejo tudi najvišja državna in mednarodna priznanja. Vabljeni, da se o tem prepričate tudi sami. Ko vas bodo priznani kuharski mojstri osvajali z vrhunsko kulinariko v hotelski restavraciji, boste zanesljivo uživali tudi ob pogledu na slikovito prekmursko pokrajino. Najzahtevnejše gurmane pričakuje vrhunska hotelska Restavracija Prestige, na klepet in večerna druženja vabita tudi aperitiv in panorama bar.

Neskončne zelenice, pristno prekmursko okolje, prvobitne rastlinske in živalske vrste, raznovrstni golfski izzivi, najdaljša luknja v Sloveniji … Vse to najdete na Golf igrišču Livada le nekaj korakov stran od Hotela Livada Prestige. Golf igrišču Livada se z 18 igralnimi polji razprostira na več kot 50 hektarjih in kot naravni park obdaja turistični kompleks Terme 3000 – Moravske Toplice.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.