Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

APARTMAJSKA HIŠA MORAVSKE TOPLICE, Moravske Toplice, Slovenija - 107 EUR - 2x nočitev v dvoposteljnem studiu za 2 osebi, 1x popoldansko kopanje z neomejenim izhodom v Termah Vivat za 2 osebi

APARTMAJSKA HIŠA MORAVSKE TOPLICE, Moravske Toplice, Slovenija - 107 EUR - 2x nočitev v dvoposteljnem studiu za 2 osebi, 1x popoldansko kopanje z neomejenim izhodom v Termah Vivat za 2 osebi

93%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Prekmurska harmonična podeželska slika vas vabi, da se sprehodite skozi »gorice«, vzdolž potokov in čez ravninska polja, da tečete vzdolž travnikov in skozi gozdove, ali se s kolesom zapeljete preko hribov, ki ponujajo prelepe razglede. Sproščenost, dobro počutje in domačnost vas bodo obdajali na vsakem koraku. To so kraji, kjer ste preprosto doma.   

Apartmajskahiša Moravske Toplice je hiša v kateri boste doživeli prijeten dopust v osrčjuPrekmurja. Okolica vas bo od prvega trenutka prevzela s čudovito ravensko inrahlo gričevnato pokrajino. 

Vapartmajih so vam poleg izbrane opreme in detajlov na voljo dnevni prostor skuhinjo, v kateri vas čaka popolna oprema (hladilnik, pomivalni stroj, pečica,mikrovalovna pečica) za pripravo vseh dnevnih obrokov. Za udobje je poskrbljenov sodobno opremljenem spalnem delu s prijetno posteljnino in kopalnico s tuškabino (pralni stroj, sušilec za lase, brisače, sobna kozmetika, komplet prve pomoči),sprostili pa se boste lahko tudi na terasi s pogledom na prekmurskoravnico. 
Apartmajiso opremljeni s satelitsko TV, z LCD TV, telefonom, radijem in domofonom.Čeprav vam je v apartmajskih kuhinjah na voljo vsa oprema za samostojnokuharsko ustvarjanje, pa vas v gostiščih čaka raznovrstna kulinarična ponudba. 

Izletniške in turistične kmetije, terveliko etnografskih prireditev omogočajo obiskovalcem srečanje s tradicijoseverovzhodnega dela Slovenije, v domačih gostilnah pa lahko poleg vrhunskegavina pokušajo kulinarične posebnosti in specialitete regije. Sodobne nomade vPrekmurju čaka tudi urejeno golf igrišče, ter veliko term in zdravilišč.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.