Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

HOTEL AJDA, Moravske Toplice, Slovenija - 240 EUR - 2x nočitev v sobi s francoskim ležiščem za 2 osebi, 2x polni penzion za 2 osebi

HOTEL AJDA, Moravske Toplice, Slovenija - 240 EUR - 2x nočitev v sobi s francoskim ležiščem za 2 osebi, 2x polni penzion za 2 osebi

92%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Priložnost za vsemlade in mlade po srcu! Zabava, sprostitev, radost in izvrstna kulinarika vsrcu Prekmurja … naj hotel Ajda poskrbi za nepozabno vodno zabavo in brezskrbenoddih. Ob številnih aktivnostih, ki jih ponuja Prekmurje, in ob razgibanihvodnih površinah hotelskega bazenskega kompleksa in Term 3000 znova prižgiteiskrico, ki vas bo opomnila, da je življenje resnično vredno zajemati s polnožlico. Predajte se torej užitku in okrepite telo in duha!

Terme 3000 –Moravske Toplice so ene večjih term v Sloveniji in ponujajo širok spekterzabave za vse generacije. Glasno in razigrano zabavo vam ponujajo v enemnajvečjih vodnih parkov, umirjen počitek pa v poživljajočem objemu krošenjvelikih panonskih dreves in wellness centra. Poskrbljeno je tudi zapotrebe poslovnih gostov, katerim sta zagotovljena zasebnost in odmik odtermalnega vrveža.

Hotel Ajda zaznamuje prijetno domače vzdušje, obiskujejo pa ga gostjevseh starosti – družine, starejši in mlajši pari. Hotel je priljubljentudi zaradi pestrega nabora možnosti za aktivenoddih ter animacij za otroke. Otroke in mlade po srcu navdušujebazenski kompleks Term 3000, ki po svojih doživetjih slovi daleč naokoli. HotelAjda je tudi priročno izhodišče za izlete po Prekmurju.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.