Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

75 minutnao razvajanje: 60 minutna ENERGETSKA REFLEKSOTERAPIJA STOPAL + 15 minutna MASAŽA VRATU, RAMEN, ROK in HRBTA v masažnem studiu DOTIK MAVRICE!

75 minutnao razvajanje: 60 minutna ENERGETSKA REFLEKSOTERAPIJA STOPAL + 15 minutna MASAŽA VRATU, RAMEN, ROK in HRBTA v masažnem studiu DOTIK MAVRICE!

62%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Počitniški dnevi prihajajo v vsem svojem sijaju. Veselje in razigranost pa spremljaja tudi stres povezan z lovljenjem ciljev, ki smo si jih zadali in z iskanjem primernih daril za naše drage.
Privoščite sebi razvajanje v prijetnem vzdušju studia Dotik mavrice ali pa z darilnim bonom razveselite svoje najbližje.
Samo za vas smo pripravili kombinacijo protistresnega razvajanja: 
60 minutno ENERGETSKO REFLEKSOTERAPIJO STOPAL + 15 minutno MASAŽO VRATU, RAMEN, ROK in HRBTA
S 15 minutno masažo na stolu bomo sprostili dele telesa, ki so najbolj obremenjeni v sodobnem načinu dela. Sedeča masaža se izvaja na udobnem, ergonomsko oblikovanem stolu preko obleke in 
brez uporabe olj. Masaže so deležna ramena, vrat, hrbet, roke in dlani, vendar poživljajoče delujena celo telo. 
V nadaljevanju pa bomo s 60 minutno energetsko refleksoterapijo stopal poskrbeli za vzpostavitev ravnovesja v telesu.
Refleksoterapija temelji na več tisoč let starem ljudskem znanju in na spoznanju, da se vsak del telesa odziva na določeno refleksno točko in se na ta način lahko sprosti in uravnovesi celo telo, preventivno vzdržuje zdravje, krepi naravno odpornost, izboljša koncentracijo, odpravi nespečnost, pospeši izločanje strupov iz telesa, ...
Odpravlja vse težave povezane s stresom, hitrim tempom življenja in druge težave ali bolečine. Priporočljiva pa je tudi za vse, ki takih ali drugačnih težav nimajo in se sicer dobro počutijo, vendar želijo nekaj več.
Energetska refleksoterapija temelji na celostnem in individualnem pristopu. Vsak posameznik je drugačen, zato vsak potrebuje drugačen pristop, drugačne prijeme, intenzivnost in dinamiko terapije. Z obdelavo refleksnih točk na stopalu vzpostavljamo uravnotežen pretok energije skozi celo telo. Energetska refleksoterapija se uporablja preventivno kot sprostitev z namenom, da se uravnovesi naša življenjska energija. Rezultat tega pa je zdravje in harmonija telesa ter duha.
Podarite drugim tisto, kar bi želeli imeti sami: darilo za telo in dušo. Kupone lahko zamenjate za darilne bone, ki jih dobite v studiu Dotik mavrice na podlagi predhodnega naročila po telefonu in preko elektronske pošte.
Prepustite se zdravilnemu dotiku!

 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.