Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Vstopnica v PUSTOLOVSKI PARK GEOSS! Preizkusite se in si zagotovite nepozabno zabavo in druženje!

Vstopnica v PUSTOLOVSKI PARK GEOSS! Preizkusite se in si zagotovite nepozabno zabavo in druženje!

50%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


p>Vam je prevroče? Iščete naravno senco? V gozdu zraven vasi Slivna, blizu geometričnega središča Slovenije (GEOSS), se nahaja Pustolovski park Geoss, kjer se zabavajo otroci in odrasli.
Skupaj boste premagovali izzive na petih trasah različnih težavnostnih stopenj, se hladili v senci dreves in celo našli kakšno veverico, ki jo zanima, kaj počnemo tako visoko.
Pustolovski park Geoss je prava izbira za vroče počitniške dni saj boste kljub poletni vročini lahko uživali v senci dreves in se prijetno osvežili z ohlajeno pijačo. Pustolovski park je pravzaprav veliko igrišče, kjer boste lahko srečali stare znance, spoznavali nove prijatelje in se družili! Torej pojdite skupaj s svojimi najbližjimi ali prijatelji odkrivati svoje »meje«! Prijazni vodiči po parku,Vam bodo pri premagovanju Vaših meja in ovir skrbno pomagali in Vas pri tem spodbujali! 
Ponudba pustolovskega parka temelji na doživljajskem popotovanju po posebej zato urejenem plezalnem poligonu med krošnjami dreves. Na petih plezalnih poteh različnih težavnostnih stopenj, ki jih posameznik premaga v dveh do treh urah, na različnih višinah (od 1 do 11 m od tal) je razporejenih 72 plezalnih elementov. Najlažja težavnostna stopnja je primerna za otroke od četrtega leta dalje. Vsak udeleženec izbere sebi primeren izziv, na katerem mu pomagajo prijazni vodiči, ki budno spremljajo dogajanje v parku in skrbijo, da se obiskovalci resnično zabavajo.
Lahko se spustite tudi po Orjaškem Flying Fox-u, ki najpogumnejšim nudi 915 m letenja in razgled na okolico iz ptičje perspektive. Orjaški Flying Fox v Pustolovskem parku Geoss ponuja najdaljši skupni spust v Srcu Slovenije in najdaljši enkratni spust v Sloveniji (490 m). Pri spustu lahko dosežete hitrost do 60 km/h in letite do 25 m nad tlemi.
Razmišljate o varnosti? Vedno Vas bodo prijazno sprejeli izurjeni inštruktorji, ki bodo skrbeli za Vašo varnost, med drevesi pa Vas bo varovala oprema proizvajalcev Petzl, Singing rock in pa Climbing Technology. Pustolovski park Geoss je zgrajen skladno z EU standardom EN 15661-1 in kot tak zagotavlja 100 % varnost vseh obiskovalcev.
Še razmišljate ali boste zmogli? Ne samo zmogli, super se boste imeli! Najbolje je, da se vsi skupaj povzpenete med krošnje in izzive premagujete skupaj. Lahko pa starši in spremljevalci svoje junake bodrite tudi s tal pod drevesi, se spočijete na klopeh ali se sprehodite po označenih poteh.
Spoštovani, "boste sprejeli izziv in se pridružili vevericam med krošnjami dreves"? Torej, le naprej v nove (osebne) zmage! V Pustolovskem parku Geoss Vas že pričakujejo! 
PLEZALNE POTI
Rumena pot: za otroke od 4 leta dalje – 10 postaj
Zelena pot: za otroke od 6 leta dalje (minimalna višina 140 cm, višina se meri z iztegnjenimi rokami) v spremstvu enega odraslega za maksimalno 3 otroke – 15 postaj
Modra pot: za otroke od 10 leta dalje (minimalna višina 160 cm, višina se meri z iztegnjenimi rokami) v spremstvu enega odraslega za maksimalno 3 otroke – 16 postaj
Rdeča pot: od 12 let dalje (minimalna višina 160 cm, višina se meri z iztegnjenimi rokami) – 20 postaj
Oranžna pot: od 12 let dalje (minimalna višina 160 cm, višina se meri z iztegnjenimi rokami) – 11 postaj
ORJAŠKI FLYING FOX
Skupna dolžina spusta je 915 m z dvema vmesnima postajama. Pri spustu lahko dosežete hitrost do 60 km/h in letite 25 m nad tlemi.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.