Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

NOV LEPOTNI TREND: KREMA s ČEBELJIM STRUPOM za HITREJŠE in NARAVNO glajenje gub + poštnina je BREZPLAČNA

NOV LEPOTNI TREND: KREMA s ČEBELJIM STRUPOM za HITREJŠE in NARAVNO glajenje gub + poštnina je BREZPLAČNA

61%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


strong>Ste se pogledali v ogledalo in niste mogli odvrniti pogleda z gubic?
Gube nas postarajo in zgledamo manj privlačno, dostikrat pa tudi nejevoljno - utrujeno. Ker si nobena ženska tega ne želi, so poiskali naravno rešitev.
Čebelji strup so začeli uporabljati v kozmetiki, saj mnoge raziskave potrjujejo njegovo učinkovitost pri glajenju in obnavljanju kože, ter posledično pri hitrejšem odpravljanju gub na predelu okoli oči,ust in čela.
Nov lepotni trend: kreme s čebeljim strupom za HITREJŠE in NARAVNO glajennje gub!
Posikali smo naravno, kakovostno kremo s čebeljim strupom, ki je proizvedena v EU kjer so standardi kakovosti višji. Izbor je padel na Bee Venom Original kremo z 10 naravnimi efekti.Dnevno in nočno delovanjeStimulira celično presnovoZa vse tipe kože, vključno z občutljivo
V tej vrhunski kremi se nahajajo čebelje sestavine kot je sintetiziranih čebelji strup ekstrakt, čebelji vosek, propolis, matični mleček, cvetni prah in med, kateri gladijo gube, spodbujajo celično presnovo, vlažijo in negujejo kožo, ter omogočajo regeneracijo tkiva. 
Krema je pravi antioksidant in ima močan anti-aging učinek, saj oživi in očisti kožo obraza in vratu. Idealna za vse tipe kože. Skratka s kremo boste naravnost navdušene.
Navodila za uporabo: Kremo nanesite vsak dan na obraz in vrat zjutraj in zvečer na čisto in suho kožo. Razmažite jo z mehkimi krožnimi gibi za spodbujanje boljše prodornosti kreme.
Kozmetični produkt samo za zunanjo uporabo. Ni testiran na živalih. Hraniti izven dosega otrok. Ne vsebuje parabenov ali mineralnih olj. Sestavine z oznako * so iz ekološkega kmetovanja. Vsebina 50 ml.
Velja omeniti tudi zdravilne učinkovine kreme, saj hrani in vlaži kožo, ter ima anti-oksidantni učinek.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.