Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

HOTEL SOL AURORA, Umag, Hrvaška - 600 EUR - 4x nočitev v Classic sobi s francosko posteljo z balkonom za 2 osebi, 4x all inclusive za 2 osebi

HOTEL SOL AURORA, Umag, Hrvaška - 600 EUR - 4x nočitev v Classic sobi s francosko posteljo z balkonom za 2 osebi, 4x all inclusive za 2 osebi

89%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Hotel Sol Aurora je eden prvih ekološko naravnanih hotelov na Hrvaškem. Sol Aurora je odlična destinacija za vse, ki želijo uživati v celostni bogati hotelski ponudbi. Zunanji bazen, le streljaj stran od plaže, iz katerega se ponosno dviga oljka, ki je simbol podnebja Istre, nudi edinstven pogled na Jadransko morje. Ta hotel v Umagu je idealen kraj za nepozabne družinske počitnice!

Hotel ima 298 sob in 4 razkošne Junior suite. Classic udobna soba površine približno 23 m2 ponuja dve postelji, kopalnico s kadjo in opremljen balkon s pogledom na mediteranski park. Soba je primerna za največ 2 odrasli osebi. Urejena je s svežimi in svetlimi barvami ter ponuja vse, kar potrebujete za mirne počitnice. 

Sol Aurora nudi dejavnosti za otroke in odrasle in z najboljšo zabavo poskrbi za popolne družinske počitnice. Dobrodošli na prave počitnice z veliko sonca in zabave! Svojim gostom nudijo zabavni športni program, gimnastiko na vodi, pilates, yogo, aerobiko, namizni tenis, stezu za jogging, nordijsko hojo, najem koles, razne vodne športe in veliko več. 

Hotel je popolna izbira za družinske počitnice - prepričajte se sami ...

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.