Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

APART HOTEL & SPA ZONED, Kopaonik, Srbija - 188 EUR - 7x nočitev v Superior apartmaju za 2 osebi, 7x zajtrk za 2 osebi

APART HOTEL & SPA ZONED, Kopaonik, Srbija - 188 EUR - 7x nočitev v Superior apartmaju za 2 osebi, 7x zajtrk za 2 osebi

89%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


http://www.youtube.com/watch?v=S45FoP7hYZw

Apart Hotel & Spa Zoned je sodoben objekt, zgrajen iz najbolj kakovostnega materiala in se nahaja v vikend naselju, ki je od centra Kopaonika oddaljen le 3 kilometre.
 S svojo arhitekturo, tradicionalnega alpskega sloga in udobja, Apart Hotel & Spa Zoned je popolnoma prilagojen turističnim namenom.

Apart Hotel & Spa Zoned je svoja vrata odprl leta 2011. Nahaja se na vhodu v Narodni park Kopaonik in je odličen kraj za poslovneže, športnike in družine. Luksuzno opremljeni apartmaji so spoj modernega in tradicionalnega sloga. Sproščate se lahko v Wellness & Spa centru, aktivni ste lahko v dvorani za fitness, otroci pa se lahko zabavajo v igralnici. Romantične trenutke z ljubljeno osebo lahko preživljate v Lounge Baru ali restavraciji.

Nacionalni park Kopaonik ali Sončna planina, kot je njegovo drugo ime, saj je skoraj 200 dni v letu obsijan s soncem, se nahaja v centralnem delu Srbije in je priljubljena destinacija rekreativnih in profesionalnih športnikov, zaradi prijazne klime pa tudi ljubiteljem narave dopušča vrsto športnih aktivnosti. To je pravi kraj za aktivno ali pasivno rekreacijo poslovnih ljudi, športnikov, fitnes navdušencev in družin.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.