Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

LJUBLJANA: 60% popusta 1st Sun Solarij kartico (100 min uporaba solarija - večkrtani obisk do porabe zakupa) v središču Ljubljane; 1ST SUN SOLARIJ IN KOZMETIČNI SALON

LJUBLJANA: 60% popusta 1st Sun Solarij kartico (100 min uporaba solarija - večkrtani obisk do porabe zakupa) v središču Ljubljane; 1ST SUN SOLARIJ IN KOZMETIČNI SALON

60%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


1ST SUN SOLARIJ IN KOZMETIČNI SALON
100 minutna uporaba solarija


Premagajte utrujenost, pospešite zdravje, izboljšajte razpoloženje in pripravite kožo na  poletje! Privoščite si popolno kvaliteto sončenja v 1st Sun solarij v samem središču ljubljane.

Priporočamo, da uporabljate kremo za sončenje, saj je osnovni pogoj za naravno in dolgotrajno porjavelost, da ima koža zadostno količino vlage. Kakovostne kreme za sončenje dajejo vaši koži vlago in s tem tudi najboljše pogoje za naravno in dolgotrajno porjavelost. Inovativne kombinacije učinkovin pospešujejo proces porjavelosti, tako, da pozitivno vplivajo na produkcijo melanina v koži. Že po prvi uporabi je rezultat hitrejša in globlja porjavelost.

Za zanimivost:
Sončna svetloba je energija, ki jo oddajajo žarki različnih valovnih dolžin. Pri tem razlikujemo ultravijolične žarke (UV svetloba), vidno svetlobo in tople infrardeče žarke (IR svetloba).

Ljudje se na sončno sevanje odzivajo različno – odvisno od tipa kože. Za pravilno izpostavljanje soncu in uporabo solarija je treba poznati lastni tip kože. Po vsem svetu razlikujemo šest tipov kože, pri čemer v Evropi prevladujejo prvi štirje tipi kože.

Za vas pripravili paket zakupa SOLARIJA za kar 100 minut! Minute lahko porabite v poljubnih časovnih epizodah, saj vam jih bodo naložili na kartico, s katere se bodo samodejno odštevale.

Le kdo ne bi rad bil  videti tako, kot bi ravnokar prišel z najbolj eksotične plaže sveta!

Plačajte le 24,00 € namesto 60,00 € za kar 100 minut uporabe solarija, ki jih lahko koristite v poljubnih časovnih epizodah. Naj bo vaš ten videti, kot da ste ranokar prišli iz najbolj eksotične plaže sveta!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.