Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

53% popust na MEGA TRIS LIGNJEV (ocvrti, na žaru, polnjeni) in hrustljavo ZLATO popečen KROMPIRČEK za 2 osebi v Restavraciji Mansarda v Mariboru

53% popust na MEGA TRIS LIGNJEV (ocvrti, na žaru, polnjeni) in hrustljavo ZLATO popečen KROMPIRČEK za 2 osebi v Restavraciji Mansarda v Mariboru

53%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


ul>PONUDBA VSEBUJE: Tris lignjev (tržaški lignji, lignji polnjeni s pršutom in sirom, lignji z žara) + pečen krompirček + tatarska omaka + tržaška omaka za 2 osebiZagotovljen parkirni prostorDelovni čas:
- pon - čet: 7:00-22:00
- pet: 7:00-0:00 
- sob: 8:00-3:00 (zjutraj)
- ned: 8:00-22:00Več informacij dobite na tel.št. 070 202 658 ali email: matejova.mala@gmail.comRestavracija se nahaja nekaj minut vožnje iz centra Maribora v smeri PohorjaKuponi so unovčljivi do 30.09.2015Vas mika odličn, okusno, mikavno kosilo ali večerja? Ste ljubitelj morske hrane? 
Ne spreglejte enkratne priložnosti, kjer vam bodo tokrat v odličnem mariborskem lokalu postregli VRHUNSKO pripravljen TRIS LIGNJEV!

Odločite se za mehke lignje na tri načine; zlato popečene na žaru, ocvrte in polnjene lignje ter se pustite zapeljati mamljivemu okusu morske pojedine na vrhunskem kulinaričnem doživetju!
Vabljeni na pogostitev v Mansardo, kjer je kuhanje strast, ki se čuti z vsakim grižljajem okusnihin svežih jedi. V restavraciji vas pričakuje prijeten ambient ter prostorna terasa za sončne in tople dni.
Domače, sproščeno, veselo! Le kje se dobimo? V Mansardo vsi hitimo, kjer slastno pojedino dobimo in se zdraven veselimo!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.