Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Profesionalna DEPILACIJA CELIH NOG + BIKINI PREDELA + kozarec SADNEGA SOKA v vseh kozmetičnih salonih Beauty World na Ptuju, v Lendavi, Velenju in Slovenj Gradcu

Profesionalna DEPILACIJA CELIH NOG + BIKINI PREDELA + kozarec SADNEGA SOKA v vseh kozmetičnih salonih Beauty World na Ptuju, v Lendavi, Velenju in Slovenj Gradcu

50%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


strong>Kaj je najbolj pogost opravek žensk v poletnih dneh? Depilacija, seveda!
Vzemite si čas zase in si zagotovite profesionalno depilacijo celih nog in bikini predela v kozmetičnem salonu Beauty World!
Da bo resnično poskrbljeno za vašo kožo tako na zunaj kot od znotraj, vam bodo postregli kozarec svežega sadnega soka, ki vas bo okrepčal in vitaminsko obogatil vašo kožo, ki je po depilaciji lahko zelo občutljiva.
Poslovite se od nadležnih dlačic in pozdravite gladke in lepe noge! Vse vemo, kako naporno je nenehno britje nadležnih dlačic, ki čez nekaj dni zopet zrastejo! Saj to je pravi začaran krog!
Rešite se britvic, temnih dlačic ter se prepustite depilaciji nog in bikini predela ispod rok profesionalcev in letošnje poletje oblecite kopalke samozavestno.
Skrivnost uspeha Beauty Worlda je v trdem delu zaposlenih in premišljenem izbiranju blagovnih znamk. S poslovalnicami na kar osmih različnih lokacijah so v ospredje postavili zadovoljne stranke. Poleg storitev so vam zaposleni vedno na volju tudi za strokovno svetovanje. Pri svojem delu ustvarjajo pozitivno vzdušje, s čimer strankam zagotavljajo prijeten obisk.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.