Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Hlače CORSARE za hujšanje in oblikovanje postave (60%)

Hlače CORSARE za hujšanje in oblikovanje postave (60%)

61%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


PROFESIONALNE – VRHUNSKE HLAČE ZA HUJŠANJE IN OBLIKOVANJE POSTAVE


Prispele so revolucionarne turmalinske CORSARE hlačke za hujšanje, za vitek pas, za vitke lepe noge!

Narejene so vrhunske ultra zračne tkanine z drobnimi malimi magnetki, ki zagotavlja odstranitev toksinov, kalorij in občutno odstranitev videza pomaračne kože. Te hlačke za hujšanje imajo takojšen učinek in bodo vaše telo oblikovale in vam bodo pomagale, da boste dobili vitkejšo in bolj seksi obliko, vaših zapeljivih obli.

Vizualni učinek je takojšen in brezčasen!

Nosite jih lahko podnevi, ponoči med spanjem, med vadbo, med hojo v hribe, med sprehodom - vse to vam samo še dodatno pomagalo, da boste še prej izgledale čudovito.

Vrhunska in odporna tkanina zagotavlja odlično prezračevanje kože. Poleg tega, turmalin Corsare hlačke spodbujajo izločanje toksinov in kalorij in občutno manjši videz pomaračne kože. Lahko jih nosite tudi kot spodnje perilo, ker so tako mehke in udobne, da jih ne boste več hotele zamenjati za druge shujševalne hlačke. V njih se boste počitile odlično, povečale si boste zaupanje vase in spoštovale boste svoje telo!

  • Hlčke CORSARE so narejene iz najlona (92%) in elastana (8%).
  • Na voljo so velikosti: XL, L, M.
  • Barva: črna.

Plačajte le 13,99 € namesto 34,99 € za hlače CORSARE za hujšanje in oblikovanje postave, ki zagotavljajo odstranitev toksinov in videza pomarančaste kože!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.