Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

BIH - SARAJEVO: 40% popusta na 3-dnevni romantičen oddih: 2x nočitev za 2 osebi + brezplačno parkirišče in Wi-Fi v Hostlu Teatar v središču mesta Sarajevo!

BIH - SARAJEVO: 40% popusta na 3-dnevni romantičen oddih: 2x nočitev za 2 osebi + brezplačno parkirišče in Wi-Fi v Hostlu Teatar v središču mesta Sarajevo!

40%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Hostel Teatar Sarajevo

Hostel Teatar se nahaja v centru Sarajeva in je idealeno izhodišče za raziskovanje Sarajeva. 

Obiskovalci imajo preprost dostop do vseh kotičkov, kar jih to živahno mesto ponuja. Hostel Teatar gostom ponuja brezplačno parkirišče, skupno rabo kuhinje, domače živali so dovoljene, brezplačen Wi-Fi in skupno dnevno sobo.

Hostel Teatar je odprl svoja vrata 2013. Ima 11 postelj v dveh udobnih in obnovljenih sobah in 1 apartma. Vsaka soba je opremljena z najvišjim standardom. Budi tudi kabelsko TV, prost dostop do interneta (WiFi) in centralno ogrevanje. Poloeg sta tudi 2 kopalnici z WC-jem.
Vse sobe so opremljene z novimi in udobne posteljami in imajo prostorne omare, 2 vtičnici na posteljo ter posteljne svetilke. Posteljnina in brisače so vedno sveže in čiste. Sobe je mogoče zakleniti. Možnost je tudi pranja in sušenja perila.

Poleg tega so v hotelu na voljo možnosti za rekreacijo, tako da vam med bivanjem v njem nikakor ne bo dolgčas. Zaradi svoje odličnosti in izjemne lokacije je Hostel Teatar idealno izhodišče za prijeten obisk in bivanje v Sarajevu.

Plačajte le 30,00 € namesto 50,00 € za 3-dnevni romantični oddih v dvoje v mestu Sarajevo, kjer si lahko ogledate vse znamenitosti glavnega mesta Bosne in Hercegovine.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.