Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

70% popusta na 60 min varne in neboleče masažne metode pomlajevanja hrbtenice + 30 min magnetne terapije v Studiu Kvadrus v Ljubljani

70% popusta na 60 min varne in neboleče masažne metode pomlajevanja hrbtenice + 30 min magnetne terapije v Studiu Kvadrus v Ljubljani

71%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


p>Studio Kvadrus je poznan po tem, da se z inovacijami prebija v ospredje. Tokrat smo k sodelovanju povabili mladega strokovnjaka, ki se vam bo popolnoma posvetil in vam polepšal dneve, ki jih boste lahko preživeli brez bolečin v krogu ljudi, ki jih imate radi.
Izvrstna metoda pomlajevanja hrbtenice   ( 60 minutna ) izvira iz Kitajske. Je popolnoma ne boleča in varna. Mi smo jo nadgradili še z magnetno terapijo v trajanju 30 minut. Ne pravilna drža, velike obremenitve, sedenje, stres so najpogostejši vzroki za nastanek težav v hrbtenici. Posledice so običajno vidne že zelo zgodaj. Reševanje nastalih težav je lahko precej hitro in učinkovito, če se tega lotimo takoj ko težave nastanejo. Boleča hrbtenica nam jemlje učinkovitost pri delu in popolnoma okrni naš prosti čas, ko bi se lahko sproščali, pa se zaradi bolečin ne upamo početi tega kar nas veseli in sprosti. Vrtimo se v začaranem krogu, posegamo po sredstvih za zmanjševanje bolečin. ČAS JE, DA STORITE NEKAJ ZASE IN ZA SVOJE TELO.
Z masažno terapijo pomlajevanje hrbtenice se izboljša prekrvavljenost živčnega sistema in poveča prevodnost živčnih impulzov.
Učinki terapije:
Izboljša se stanje vseh notranjih organov,Vzpostavi se ravnotežje v telesu,Izboljša se splošno zdravje in počutje.Odprava stresa, ki je glavni vzrok za različna bolezenska stanja,Dolgoročno zagotavlja izboljšanje kvalitete življenja na vseh področjih,Pomlajevanje  HRBTENICE PRIPOROČAMO TISTIM KI :
okrevate po kirurških posegih, poškodbah,si želite življenje brez bolečin,si želite živeti polno in zdravo življenje,si želite življenje brez stresa,si želite dvigniti nivo energije,se želite očistiti negativnih energij,si želite sprostiti napetosti v telesu,si želite dvigniti ustvarjalnost,si želite okrepiti imunski sistem,si želite zmanjšati čustvene blokade,si želite zmanjšati mišične, revmatske in druge bolečine,si želite razstrupiti telo,si želite izboljšanje mišičnega tonusa,si želite elastično in napeto kožo,si želite hormonsko ravnovesjeMAGNETNA TERAPIJA, ki bo bistveno pomagala vsem vam, ki se zavedate, da je zdravje na prvem mestu. Priporočam jo  športnikom, saj pomaga regenerirati celo telo, še posebej je priporočljiva za utrujene mišice. Magnetno polje je ena izmed najpomembnejših lastnosti našega planeta. Nastaja zaradi majhne razlike med hitrostmi vrtenja zemlje in njenega jedra. Prav to magnetno polje varuje Zemljo pred premočnimi učinki sončevega vetra in pred žarčenjem.. Magnetne silnice imajo dipolni značaj, kar je zelo podobno delovanju paličnega magneta.

Magnetna terapija pozitivno vpliva in pomaga pri :
udarcih, zlomih, nategnjenih mišicah, artritisuzmanjša čas celjenja po poškodbah in operacijah kosti ter mišicpospeši  celjenja ran in opeklinboleznih srca in ožilja: motnje cirkulacijebolezni osrednjega in perifernega živčevjabolezni zgornjih in spodnjih dihal: vnetje sinusov, bronhitis, bronhialna astmapsihosomatske motnje,  gastritis, čir na želodcuutrujenosti, nespečnost, glavoboluPoveča se pretok krvi skozi prizadeta območjaizboljša se regenerativna sposobnost tkivapospeši se celjenje prelomov kosti in poškodbe mehkih tkiv,pod vplivom magnetnega polja se kolagena vlakna uredijo in postanejo čvrstejšazmanjšuje se vnetni proces. 
 
 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.