Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

60 min TRADICIONALNA TAJSKA MASAŽA v masažnem salonu Thai Tana Gon v Ljubljani

60 min TRADICIONALNA TAJSKA MASAŽA v masažnem salonu Thai Tana Gon v Ljubljani

50%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


p>Tradicionalna tajska masaža izboljšuje vitalnost celotnega telesa, pobolšuje krvni obtok in delovanje imunskega sistema, povečuje gibljivost sklepov in lajša bolečine v križu, vratu in ramenih, preprečuje migrene in glavobole Stimulira limfni sistem, odpravlja težave z mišicami, sklepi in hrbtenico ter težave, povezane s stresom in nespečnostjo.
Tradicionalno tajsko masažo uporabljamo za krepitev delovanja imunskega sistema, za uravnavanje krvnega tlaka, okrepitev ožilja, odpravljanje mišične napetosti. Glavna učinka masaže sta izboljšana prekrvitev in presnova.
S tradicionalno tajsko masažo zmanjšamo nabiranje tekočine in tolšče, razne zatrdline in vozlaste spremembe ali celo brazgotine. Redna masaža lahko pozitivno vpliva tudi na krvno sliko in tlak, krvni sladkor ter nabiranje mlečne kisline v mišicah.
Prva masaža ponavadi traja najmanj eno uro. Ob masaži g.Gon ugotovi stanje v katerem se nahaja vaše telo in predlaga katere masaže in v kakšnem intervalu bi bilo dobro izvajati masažo, da bi dosegli najboljše rezultate.
Pri tem seveda upošteva tudi vaše želje in potrebe.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.