Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

ZAKLJUČEK POLETJA! Prevoz in vstopnica v AQUAPARK - Caneva World po NAJBOLJŠI CENI z ekipo ZbitaCena in agencijo Avantura

ZAKLJUČEK POLETJA! Prevoz in vstopnica v AQUAPARK - Caneva World po NAJBOLJŠI CENI z ekipo ZbitaCena in agencijo Avantura

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


p>Zaključek poletja z ekipo ZbitaCena in agencijo Avantura v italijanskem zabaviščnem parku Aquapark po NAJBOLJŠI CENI!
Caneva Aquapark se razprostira na 100,000m2, v katerem se nahaja veliko različnih toboganov med katerimi je tudi najbolj adrenalinski Stukas Boom in različnih bazenov z različno temperaturo, med njimi tudi tisti z umetnimi valovi.
Skoraj celotn park je prekrit z belo drobno mivko, ki pridihne parku karibsko vzdušje. Vulkan v ozadju, ki vsako uro bruha ogenj pa ustvari posebno vzdušje nevarnosti. Caneva Aquapark je eden izmed največjih vodnih parkov v Evropi, med glavne atrakcije pa spadajo Kamika Stukas, Stukas Boom, Black hole, in mnogi drugi..
Najbolj adrenalinska atrakcija parka je prosti pad Stukas Boom, katerega si lahko pogledate v spodnjem videoposnetku:

PROGRAM
OOdhod avtobusa iz Slovenije v zgodnjih jutranjih urah. Vožnja v Italijo in nadaljevanje poti po avtocesti mimo Benetk do Gardskega jezera. Prosto za zabavo in uživanje ob atrakcijah zabaviščnega parka AQUAPARK - Caneva World (Movieland). Ob 19. uri odhod avtobusa nazaj v Slovenijo kamor je prihod predviden v poznih večernih urah.
Polna mera zabave in adrenalina vas čaka – doživite jo z nami!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.