Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

POTOVANJE V DUBAJ: 6 DNI Z LETALOM, Dubaj, Združeni Arabski Emirati - 699 EUR - 5x nočitev z samopostrežnim zajtrkom v hotelu 3*/4* za 1 osebo, Letalski prevoz Zagreb – Dubaj - Zagreb za 1 osebo

POTOVANJE V DUBAJ: 6 DNI Z LETALOM, Dubaj, Združeni Arabski Emirati - 699 EUR - 5x nočitev z samopostrežnim zajtrkom v hotelu 3*/4* za 1 osebo, Letalski prevoz Zagreb – Dubaj - Zagreb za 1 osebo

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Emirat in mesto nasprotij pod bleščečim arabskim soncem:čudovite peščene plaže, kristalna modrina Arabskega zaliva, pravljični hoteliin skrivnostna puščava! Navdušila vas bo sodobna nakupovalna meka... Vse to jeDubaj, eden od sedmih arabskih emiratov, stičišče najsodobnejših dosežkov svetain stičišče modernega, urbanega in tradicionalnega puščavskega življenja.

Vaš program potovanja:

1. dan:ZAGREB– DUBAJ
Zbirališčeudeležencev potovanja na zagrebškem letališču v dopoldanskih urah. Direkten poletob 13.50 s prihodom v Dubaj večernih urah. Po opravljenih mejnih formalnostihprevoz v hotel. Nastanitev in nočitev.

2. dan: DUBAJ
Pozajtrku ogled glavnega mesta istoimenskega Emirata ob arabskem zalivu, ki se jev nekaj desetletjih razvil iz pristaniškega mesteca v poslovno in komercialnosredišče arabskega polotoka. Občudovali boste številne stolpnice, zgrajene po zadnjih zapovedih arhitekturnegaustvarjanja, s panoramske točke opazovali svetovno znani hotel Burj Al Arab, sezapeljali po umetnem otočju Palma do hotela Atlantis, občudovali zunanjostmošeje Jumeirah, novo in staro šejkovo palačo… Za lažji vpogled v nastanek in razvojDubaja boste obiskali muzej v trdnjavi Al Fahidi. Sledil bo sprehod skozinajstarejši predel Al Bastakya z ozkimi ulicami in vožnja z vodnimi taksiji –abrami preko morske ožine »Creek« na slikovitisouk začimb in zlata, kjer boste lahko občudovali tudi največji zlati prstan nasvetu. Oglede bomo zaključili v enem največjih nakupovalnih središč na svetu –v Mall of Dubai. Nekaj prostega časa za nakupe in ogled akvarija in drsališča,zvečer pa boste občudovali še plešoče fontane. Z metrojem povratek v hotel. Nočitev.

3. dan: DUBAJ
Po zajtrku odhod z najnovejšim dubajskim metrojem intramvajem v marino, zgrajeno ob umetnem vodnem kanalu, ki ga obkrožajo moderninebotičniki. Sprehod po znameniti promenadi »The Walk« ob peščeni plaži. Prostoza kratko osvežitev v arabskem morju ali enostavno za uživanje ob kavi v eni odštevilnih restavracij s pogledom na morje. Na povratku postanek v nakupovalnem središčuMall Of Emirates, kjer se med drugim lahko spustite po pokritem smučišču. Povratekv hotel. Zvečer predlagamo vožnjo s tradicionalno arabsko ladjoDhow mimo osvetljenih trgov in palač in z večerjo na ladji. Nočitev.

4. dan: POČITNICE V DUBAJU ALIIZLET V ABU DHABI
Zajtrkin prosto. Priporočamo  obisk arabsketržnice Madinat Jumeirah, počivate lahko na beli peščeni plaži Jumeirah, kjerse vam bo na toplem soncu in ob modrem arabskem morju Dubaj pokazal v še eničudoviti luči, ali pa celodnevni izlet v upravno in poslovno središče Združeniharabskih emiratov - Abu Dhabi, kjer je  tudisedež vlade Združenih arabskih emiratov, sedež mnogih naftnih družb, največjihsvetovnih bank in multinacionalk. Moderno mesto, ki je  zraslo iz puščave zaradi bogatih nahajališčnafte, je danes ozaljšano s številnimi zelenimi površinami, parki in fontanami,v samem emiratu pa je bilo v zadnjih letih posajenih več kot 150 milijonovdreves. Abu Dhabi leži na otočku, ki ga s kopnim povezujeta dva mostova. Postanekza ogled Velike mošeje šejka Zayda (notranjost je za obiskovalce  odprta le občasno), nato pa sledi panoramskavožnja po obalni cesti  na umetno nasuti Breakwater,od koder se odpira lep pogled na obalno ulico Corniche in luksuzni hotelEmirates Palace. Nekaj prostega časa in proti večeru povratek v Dubaj. Nočitev.

5. dan: POČITNICE V DUBAJU
Zajtrkiv hotelu. Dan boste lahko izkoristili za dodatne oglede mesta, nakupe in počitekob morju. Predlagamo, da obiščete najvišjo stavbo na svetu – Burj Khalifa in sepovzpnete v 124 nadstropje od kjer je čudovit razgled na arhitekturne dosežkeEmirata. Priporočamo, da se udeležite adrenalinskega safarija v puščavi. Sterenskimi vozili se boste zapeljali po zlatih peščenih sipinah in občudovalisončni zahod v puščavi. Lahko boste smučali po sipinah ali jezdili na kamelah,v beduinskem kampu pa vam bodo pripravili nepozabno večerjo in program podzvezdami. Nočitev.

6. dan: DUBAJ – ZAGREB
V zgodnjihjutranjih urah odhod na letališče in po opravljenih carinskih formalnostihpolet proti Zagrebu. Pristanek ob 13.00.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.