Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

GOSTIŠČE MACESEN, Spodnja Sorica, Slovenija - 196 EUR - 2x nočitev s polpenzionom za 2 osebi, 1x obisk savn za 2 osebi

GOSTIŠČE MACESEN, Spodnja Sorica, Slovenija - 196 EUR - 2x nočitev s polpenzionom za 2 osebi, 1x obisk savn za 2 osebi

87%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


V Sorici,majhni vasici, kjer se prostrane senožeti zlivajo v gozdove pod gorami, ravnona sredi vasi, leži Gostišče Macesen. Svoja vrata je odprlo leta 2001 v zgradbiudarniško zgrajenega zadružnega doma. Gostišče je nastalo iz ideje domačnosti,iz želje po tem, da gostom nudi delček sebe in jih pogosti v tradicionalnemambientu vaške gostilne, v kateri lahko posedite na domačem macesnu in podopečnatimi oboki uživate v hišnih dobrotah.

Gostišče Macesen pa vam nudi mnogoveč kot samo odlično jedačo in pijačo. Pod njihovo streho se nahajajo tudivečnamenska dvorana s kozolcem, sobe in oaza za sprostitev s savnami intelovadnico.Gostišče sestavljajo štirje med seboj ločeni prostori. Prostor vkleti sprejme do 20 oseb in je vsakodnevno namenjen druženju ob televiziji,računalniku in namiznem nogometu ali manjšim skupinam za praznovanja.

Gostiščeima tudi dve terasi: sprednjo teraso z razgledom na okoliške hribe, na katerivas lahko poboža gorsko sonce in doseže vetrič s hribov, in terasazadaj, ki je pokrita in kjer ste lahko zunaj tudi, ko z neba padajo ušpičeneprekle.Za okrepčilo vam je namenjen tudi manjši bar v drugem nadstropju vwellnesu.

Ob gostišču je urejeno veliko parkirišče, kjer lahko brez skrbipustite svoja prevozna sredstva. Poleg parkirišča pa se na zelenici nahajajootroška igrala, kjer lahko zliti z naravo preživljate brezskrbne trenutke zvašimi najmlajšimi.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.