Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

ZADNJA MESTA! 8 dnevne NEPOZABNE počitnice v Hotelu Delfin Omišalj*** na otoku Krku

ZADNJA MESTA! 8 dnevne NEPOZABNE počitnice v Hotelu Delfin Omišalj*** na otoku Krku

30%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


p>Nedaleč stran od doma vas že čakajo počitnice na soncu hrvaškega primorja. Sonce, plaže, kristalno čisto morje, počitek...usedite se v avto in se odpeljite v Omišalj na Krku!
HOTEL DELFIN***
Hotel se nahaja le 20m stran od morja, obdan z mediteranskim rastlnjem, v mirnem delu mesta Omišalj na otoku Krku. Hotel ima 48 sob, veliko restavracijo, dvigalo, bar, teraso, brezplačno parkirišče za hotelske goste in otroško igrišče. Na recepciji hotela je na voljo tudi sef za shranjevanje vaših najbolj dragocenih stvari. V hotelu so na voljo 2, 3, ali 4 posteljne sobe s kopalnico (tuš / WC), balkonom, klimo, TV in internetom. Posteljnina in brisače so vključene v ceno.
Oddaljenost:
- 1km od centra mesta
- 1km od avtobusne postaje
- 3km od letališča
 
OMIŠALJ 
Mesto se nahaja 3 km od Krškega mosta. Je mesto z bogato kulturno in zgodovinsko dediščino, ki sega nazaj v prazgodovino. V času poletne sezone se skoraj vsak dan izvajajo različne prireditve, koncerti in razstave. Zaradi bogata turistične ponudbe, dobre lokacije (bližina mostu, letališča in mesta Reka) in blagega sredozemskega podnebja, je Omišalj eden od najbolj privlačnih turističnih destinacij na Kvarnerju.
Otok Krk je pogosto imenovan tudi "zlati otok", verjetno se nanaša na lepoto plaž, dobrega oljčnega olja, domače kuhinje in znanih vin. 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.