Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

KOZINA: 50% popusta na 60 minutno protibolečinsko masažo hrbta z vakumom in svetlobno terapijo z Bioptronom; Salon za lepoto in zdravje Čarobni dotik

KOZINA: 50% popusta na 60 minutno protibolečinsko masažo hrbta z vakumom in svetlobno terapijo z Bioptronom; Salon za lepoto in zdravje Čarobni dotik

50%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Salon za lepoto in zdravje Čarobni dotik

Protibolečinska masaža in svetlobna terapija z Bioptronom

Protibolečinska masaža hrbta je namenjena vsem, ki trpite za bolečinami v križu, vratu, med lopaticama, v ramenih... Z globokimi in ritmičnimi prijemi se sprostijo preobremenjene mišice in mesta utesnitev, v celoten predel ob hrbtenici priteče sveža kri s hranili, obenem pa se odplavi toksine iz zastojnih področij.

Prijemi protibolečinske masaže niso hitri, odrezavi ali grobi in so zato primerni tudi za tiste z močnejšimi bolečinami v vratu ali križu, zaradi katerih sta gibanje hrbtenice ali vzravnana drža močno omejena.

Protibolečinska masaža pomaga tudi pri akutnih bolečinah (zaradi utesnitev živcev, ipd.), a je najučinkovitejša pri odpravljanju kroničnih bolečin, ki so posledica neustrezne telesne drže, obremenitev na delovnem mestu ob dolgotrajnem sedenju ali stanju, idr. V večini primerov se doseže občutno izboljšanje že po prvem obisku, v nekaterih primerih lahko bolečino že prvič v celoti odpravimo.

Vklučuje še obsevanje z bioptronom, ki ima protivnetni učinek in vakuum za prekrvavitev prizadetega predela.

Plačajte le 22,00 € namesto 44,00 € in se znebite nadležnih bolečin v vratu, križu, ramenih...


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.