Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

BRAZILSKE HLAČKE za DVIGANJE ZADNJICE popolnoma nevidne pod obleko

BRAZILSKE HLAČKE za DVIGANJE ZADNJICE popolnoma nevidne pod obleko

69%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


p>Spodnje hlačke BRAZILIAN SECRET so seksi spodnje perilo, ki na naraven način dvignejo in oblikujejo vašo zadnjico.
Ste naveličani ure in ure preživeti v telovadnici, ciljev pa od nikoder? Ste naveličani probavanja čudovitih oblek, v katerih se počutite nesamozavestno?
Želite imeti oblikovano telo, kot ste si vedno želeli, ne da bi ure in ure preživeli v telovadnici ali plačevali drage kozmetične kirurške posege?
Spodnje hlačke BRAZILSKA SKRIVNOST vam oblikujejo telo in poudarijo vašo zadnjico na naraven način.
Ko boste nosile spodnje hlačke BRAZILSKA SKRIVNOST se boste počutile bolj samozavestne, seksi in privlačne brez žrtvovanja vašega sloga, udobaj in elegance.
Spodnje hlačke BRAZILSKA SKRIVNOST:
poudarijo, dvignejo in oblikujejo zadnjicovaš volumen se poveča do 2,5 cm na pravem mestupreoblikujejo vaše telo na naraven načinSpodnje hlačke BRAZILSKA SKRIVNOST lahko nosite pod kavbojkami, hlačami, krili, kratkimi hlačami in pod oblekami. Narejene so iz mehkih mikrovlaken, ter imajo anatomsko obliko, ki vam oblikuje postavo in doda volumen na pravem mestu v nekaj sekundah. Spodnje hlačke BRAZILSKA SKRIVNOST imajo nastavljive stranske trakove in se tako prilegajo vsaki obliki telesa. Hlačke so tako udobno in popolnoma nevidne pod vašo obleko, da boste pozabile da jih nosite.
Spodnje hlačke BRAZILSKA SKRIVNOST so na voljo v črni barvi. Izbirate lahko med velikostmi S (36-38), M (38-40) in L (40-42). Narejene so iz mehkih mikrovlaken in imajo stranske nastavljive trakove.
Spodnje hlačke BRAZILSKA SKRIVNOST so: 
diskretnepopolnoma nevidneudobnenarejene iz mehkih mikrovlaken​nastavljiveP.S. nihče ne bo vedel da jih nosite... to je vaša skrivnost...


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.