Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

ZABAVA ZA VSO DRUŽINO V MIRABILANDIJI, Ravenna, Italija - 79 EUR - Avtobusni prevoz, 2-dnevna vstopnica v zabaviščni park Mirabilandija za 1 osebo

ZABAVA ZA VSO DRUŽINO V MIRABILANDIJI, Ravenna, Italija - 79 EUR - Avtobusni prevoz, 2-dnevna vstopnica v zabaviščni park Mirabilandija za 1 osebo

95%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Ne razmišljajte o (ne)varnosti in pustite adrenalinu prosto pot! Odlična Megabon ponudba vas pelje na zabavo za vso družino v Mirabilandijo!

1. dan: LJUBLJANA– MIRABILANDIJA
Zbirališčeudeležencev potovanja na parkirišču Dolgi most v Ljubljani in odhod ob 4.00zjutraj. Vožnja mimo Benetk in Ravenne v zabaviščni park Mirabilandija, kjer Vaspričakuje kar 44 atrakcij in adrenalinskih doživetij. Spust s splavi po brzicahRio bravo, nori spust s čolnom čez 27 m visoki slap Niagara,  drugi najvišji vrtiljak v Evropi, skoki sstolpa, prosti pad, I Speed (od 0 – 120 km v 2,2 sekundah), izstrelitev… Neprezrite najvišjega evropskega adrenalinskega vlaka smrti – »Katun rollercoster«. Seveda pa je poskrbljeno tudi za najmlajše obiskovalce, ki si bodopark lahko ogledali z panoramsko železnico in se zabavali na njim prilagojenihatrakcijah. Uživali boste pri ogledu številnih predstav, med katerimi jenajbolj znana kaskaderska predstava. Zvečer nastanitevv hotelu in nočitev.

2. dan: MIRABILANDIJA(MIRABEACH) – LJUBLJANA
Po zajtrku odhodnazaj v zabaviščni park Mirabilandija, kjer se bo zabava za vse generacije nadaljevala.Tokrat boste po želji in za doplačilo lahko uživali tudi vodnem parkuMIRABEACH, na številnih toboganih, v ogromni laguni ali pa na beli peščeniplaži z Rdečega morja,….  Ob 18.30 odhodproti Sloveniji in prihod domov v nočnih urah.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.