Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

CELJE - ARJA VAS: 60% popusta na depilacijo celih nog in bikini predela z voskom; Lepotni studio Kristal

CELJE - ARJA VAS: 60% popusta na depilacijo celih nog in bikini predela z voskom; Lepotni studio Kristal

59%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Lepotni studio Kristal
Depilacija celih nog in bikini predela

V lepotne salonu Kristal vam bodo izkušene kozmetičarke pričarale čudovito nežne in gladke noge ter bikini predel.

Edini pravi in neškodljivi način odstranjevanja nadležnih dlačic je depilacija. Po strokovno narejeni depilaciji ste kar 3-4 tedne brez motečih in nadležnih dlačic. Koža pa je mehka, nežna in gladka, saj depilacija deluje kot rahel piling. Dlake rastejo počasneje in so po vsakem voskanju tanjše, mehkejše in kar je najlepše, vedno manj in manj jih je.

Bikini depilacija je odstranitev vseh dlak, ki se kažejo ven iz roba Vaših kopalk ali spodnjih hlačk. Tekoči vosek nanašamo na predelih, kjer je koža občutljivejša in dlake veliko bolj močne kot drugje.
Bikini depilacija daje občutek higiene in čistosti. Predstavljajte si da nekaj odstranite kar vas moti, predvsem v poletnem času ko se veliko potimo ali pa če smo veliko časa telesno aktivni. Odstranitev dlačic v bikini predelu osvobaja. Priljubljena je tudi zato, ker vam ni potrebno razkriti intimnega predela.

Vsakih nekaj tednov je potreben obisk depilacije, odvisno od tega kako hitro vam rastejo dlake. Dlake morajo biti dolge vsaj 3-5 mm, daljše so dlake lažja je depilacija in boljši je rezultat.

Plačajte le 9,90 € namesto 24,00 € za depilacijo celih nog in bikini predela in se znebite nadležnih dlačic s svojega telesa.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.