Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

LJUBLJANA in TRZIN: 50% popusta na 45 minutno Kraniosakralno terapijo - nežna tehnika manipulacije s katero sproščamo vse napetosti fizičnega in duševnega nivoja; Lepotni salon Holos

LJUBLJANA in TRZIN: 50% popusta na 45 minutno Kraniosakralno terapijo - nežna tehnika manipulacije s katero sproščamo vse napetosti fizičnega in duševnega nivoja; Lepotni salon Holos

50%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Lepotni salon Holos
Kraniosakralna terapija

Kranio-sakralna terapija, je izjemno nežna tehnika manipulacije s katero sproščamo vse napetosti fizičnega in duševnega nivoja. V organizmu so vse kosti, sklepi, vretenca, mišice, lobanja in notranji organi povezani v en sistem gibanja. Tudi kosti lobanje se premikajo v odvisnosti od drugih kosti. Če je ta sistem na katerikoli točki zablokiran, je celoten organizem prizadet. Ne moremo zdraviti enega dela, ne da bi s tem vplivali in spremenili celoto.

Osnovna naloga je sprostiti mehanske blokade, da primarni respiratorni sistem nemoteno ‘diha’ – giba. S tem telesu omogočimo, da se prične samozdravljenje. S to terapijo lahko odpravljamo vzroke obolenj, ki so nastale v nosečnosti ali med porodom in kasneje v življenju. Zato je ta terapija čudovita in primerna za otroke, ki so imeli težak porod in so se zaradi tega zamaknile kosti lobanje, kolkov, ramen in to onemogoča normalen fiziološki razvoj otrokovega organizma. Z minimalnim mehanskim vplivom terapevt preda tkivu bolnika posebne informacije, ki v živem organizmu povzroči fizikalno-kemične, električne, energetske in psihoemocionalne reakcije.

Kranio pomaga pri:
  • glavobolih, omoticah;
  • težavah s sklepi, hrbtenico, vratom, išias, vnetja, nategi mišic;
  • odpravlja stres in posledice stresa, nespečnost, depresija, nemir, izčrpanost;
  • krepi imunski sistem in uravnava celoten sistem med sabo;
  • sprošča vse napetosti, ki izhajajo tudi iz čustvenega nivoja;
  • odpravlja kolike in nespečnost pri dojenčkih, ter težave s koordinacijo;
  • sprošča notranje organe in jih harmonizira;
  • pomaga pri zdravljenju centralnega živčnega sistema in celotnega arterijskega sistema;
  • vnete in pordele oči, težave s sinusi;
  • nosečnicam pomaga pri morebitnih omejitvah v hrbtenici, medenici in sklepih.

Plačajte le 25,00 € namesto 50,00 € za Kraniosakralno terapijo, nežna tehnika manipulacije s katero sproščamo vse napetosti fizičnega in duševnega nivoja!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.