Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

6 dnevni dopust mediteranskem biseru-Trogirju v apartmajih Lončar***

6 dnevni dopust mediteranskem biseru-Trogirju v apartmajih Lončar***

31%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


strong>Daleč od mestnega hrupa in stresa sodobnega življenja, vam apartmaji in mesto Trogir nudita sproščujoč oddih v objemu mediterana. Čisto morje, lepi zalivi in plaže, pa so odlična "priloga" k odličnim počitnicam!
Ponudba zajema 6 dni/5x nočitev za 2 do 4 osebe, brisače ter posteljino, brezplačen internet(wi-fi), turistično takso, koriščenje roštilja in končno čiščenje apartmaja.APARTMAJI LONČAR
Apartmaji Lončar se nahajajo v čudovitem mediteranskem mestecu Seget Vranjica, le 5 km stran od mesta Trogir in 7 km od letališča "Split". 
Daleč od mestnega hrupa in stresa sodobnega življenja, vam apartmaji nudijo sproščujoč oddih v objemu mediterana. Čisto morje, lepi zalivi in plaže, pa so odlična "priloga" k odličnim počitnicam!
Gostom je na voljo velika terasa z žarom, kjer se lahko gostje sprostijo in zabavajo. Vse to s kozarcem vina in ob zvokih čričkov ter neverjetnim nočnim pogledom na arhipelag.
Vsak apartma ima balkon s pogledom na morje, ki ga boste s pridom iskoristili za jutranjo kavico. Za goste je tudi zagotovljeno parkirišče, saj ima vsak apartma svoj parkirni prostor.
TROGIR
Mesto, katerega urbana celota je izmed najbolj dragocenih in najbolje ohranjenih spomenikov srednjega veka na vzhodni obali. Mesto, ki se nahaja na majhnem otoku povezanim s kopnim.
Eden od biserov Trogirja je katedrala sv. Lovre, znana po umetninah kiparja Radovana (najpomembnejši kipar hrvaške srednjeveške umetnost).
Katedrala se nahaja na glavnem trgu v bližini mestne hiše, sodne dvorane, mestne ure in ene najlepših palač - Ćipiko.
Duh nekdanjih časov se čuti v vseh ulicah Trogirja, katere se mnoge od teh niso spremenile že stoletja. Še vedno ohranjeno mestno obzidje, stolp in trdnjava pričarajo ta neverjetni srednjeveški šarm. 
Danes je Trogir mesto, kateri nosi tudi sodobno turistično vsebino (slikovite kavarne, odlične restavracije, bari, ekološko čiste plaže) in skupaj z njegovo zgodovinsko in kulturno dediščino poziva k novim dogodivščinam.
Ali ni to dovolj velik razlog, da obiščete to mesto?
Obiščite tudi facebook sran ponudnika.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.