Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Nepozaben oddih na otoku Krku za 2 osebi v Pensionu Zeba*** z ogledom morskega dna z ladjo

Nepozaben oddih na otoku Krku za 2 osebi v Pensionu Zeba*** z ogledom morskega dna z ladjo

31%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


strong>Popoln morski oddih na otoku Krku za 2 osebi, kjer boste našli mir in sprostitev!  
​Vaš oddih pa vam bo popestrila vožnja s turistično ladjo, ki omogoča ogled morskega dna. Vožnja z ladjo traja 4 ure od tega sta dve uri namenjeni samostojnemu ogledu mesta Crikvenica, kamor se boste zapeljali z ladjo. 
Ponudba zajema nočitev za 2 osebi z zajtrkom.
Pension "Zeba"
Ponuja 12/2 ,1/3 in 1/4 sobo z dodatnim ležiščem. Vse sobe so prenovljene, opremljene s tušem, WC-jem in balkonom s ​​čudovitim pogledom na morje in obalo.
Kategoriziran je s tremi zvezdicami. pred vhodom v pansion najdete majhen "park" z vodnjakom in mediteransko atmosfero in kjer si botse lahko odpočili na klopicah ali stolih. Parkirišče je brezplačno, v času bivanja imate tudi dostop do brezplačnega Wi-Fi interneta.
Pansion se nahaja približno 50 metrov od plaže, ki je obkrožena z mediteranskim rastlinjem. V bližini je veliko zalivov za potapljače in naturiste, kjer boste zagotovo našli mir in tišino.
Oddaljenost od glavnega letališča, lekarne in trgovine z živili je približno 100 metrov.
V pritličju pansiona je restavracija z veliko in čudovito teraso. Domače vzdušje, odlična domača in mednarodna kuhinja, sveže ribe, školjke, testenine po domačem receptu, svinjina, jagnjetina, specialitete pod pokrovom, žar, pecivo , sladoled, so le del kakovostne ponudbe v restavraciji. Posebnost na menije je divjačina.
Šilo
Šilo je majhno, gozdnato, mediteransko mestece na otoku. Je prava oaza poletja in se nahaja v neposredni bližini morja. Otok Krk je pogosto imenovan "zlati otok", verjetno se nanaša na lepoto plaž, dobrega oljčnega olja, domače kuhinje in znanih vin. To je natanko tisto, kar ponujajo v restavraciji "Zeba".
Naj bo vaš dopust nepozaben!
 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.