Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

VILLA MIRAMAR, Omiš, Hrvaška - 281 EUR - 3x nočitev v luksuzni sobi z balkonom in pogledom na morje za do 4 osebe, 3x zajtrk za do 4 osebe

VILLA MIRAMAR, Omiš, Hrvaška - 281 EUR - 3x nočitev v luksuzni sobi z balkonom in pogledom na morje za do 4 osebe, 3x zajtrk za do 4 osebe

86%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Villa Miramar je družinski objekt, ki je oddaljen 20 metrov od plaže. Daleč stran od mestne gneče in gostega prometa boste svoj oddih preživljali v miru in tišini ter uživali v čistem morju in senci borovih gozdov ... Če pa bi se za nekaj časa radi poveselili v družbi, pridite v Omiš, ki je le nekaj kilometrov oddaljen od hotela. Tisti, ki si želite preživeti aktiven oddih, ste na pravem mestu (rafting na reki Cetini, brezplačno plezanje, paragliding, potapljanje, jadranje, odbojka na mivki, tenis itd.). Skratka, uživate lahko v  vseh športih na kopnem ter v vodi in zraku.

Villa Miramar je novejši objekt, opremljen v vrhunskem modernem dizajnu z originalnimi slikami pomembnih umetnikov. V hotelu Miramar je 80 postelj in 40 sob, od tega trije apartmaji. Sobe imajo približno 25m², apartmaji pa 35m². Opremljeni so s klimo, satelitsko TV, sefom, mini barom in priključkom za internet. Vse sobe imajo balkon in pogled na morje.

Ustvarite spomine, ki bodo trajali celo življenje. Pridite, se ustavite in uživajte ... v malih stvareh, nasmehih, lepih dnevih, svežini morja in senci borovih gozdov.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.